Budapesti étteremben akarta megerőszakolni kiskorú áldozatát egy afgán menedékkérő

2022. szeptember 05. 19:03

Ismét egy oltalmazotti státust élvező afgán menekült próbálkozott nemi erőszakkal. Az mentette meg a lányt, hogy váratlanul belépett a tulajdonos.

2022. szeptember 05. 19:03
null

Két év alatt másodjára próbált afgán férfi megerőszakolni egy magyar lányt Budapesten. Tizennegyedik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntett miatt folytat eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság.

 

Múlt héten a főváros belvárosának egyik éttermének kiszolgálóhelyiségében történt a molesztálás, a Magyar Nemzet úgy tudja, szeptember 1-jére virradóan egy V. kerületi gyorsétterem mosogatóhelyiségében egy ott dolgozó fiatal férfi hátulról erőszakosan fogdosni kezdett egy szintén ott dolgozó, 17 éves lányt.

A lap azt írja, hiába ellenkezett a nő, az afgán férfi mindenáron le akarta venni az áldozat ruháját. Az mentette meg a lányt, hogy a főnökük éppen benyitott a szobába. A belvárosi rendőrök az étteremben fogták el az oltalmazotti státusban Magyarországon tartózkodó 23 éves afgán állampolgárt.

A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését, azt mondta, csak csiklandozta kolléganőjét. Az V. kerületi rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. Oltalmazotti vagy menekülti státusú külföldiek bűncselekmény elkövetése esetén a titkosszolgálatok (Alkotmányvédő Hivatal) és az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság felülvizsgálják a menekültügyi státust és a gyakorlat szerint vissza is vonják azt.

A mostani gyanúsított honfitársa, Sarhadi Bilal Ahmad büntetését a Fővárosi Törvényszék mint másodfokon eljáró bíróság hat év nyolc hónap börtönbüntetésre súlyosította szexuális erőszak és más szexuális bűncselekmények miatt.

A nyitóképen egy másik ügy vádlottja látható. A kép forrása: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. szeptember 06. 18:30
sok szar tanarom volt, nagyon keves ertekes ember. Ahogy altalaban a magyar oktatasrendszert vegigjaroknak. Az osztrakok viszont adhatnanak arra, hogy a hozzad hasonlok ne keruljenek a gyerekeik kozelebe. Egy olyan tanar, aki szerint rendben van, hogy gyerekek uvoltve fujoljak a rasszizmus aldozataiert szolidaris gesztust mutato sportolokat. Nem hiszem, hogy ezt az orbanista alpari, rasszista szarfeszket akarjak atadatni a felnovekvo generacioiknak.
Lajoss
2022. szeptember 06. 14:03
..és a Magyar Édesapa aki a saját kislányát erőszakolta meg..erről egy írás esetleg?!
csulak
2022. szeptember 06. 12:33
kiherelni, es orokre kitiltani MAgyarorszagbol !
istvanpeter
2022. szeptember 06. 11:00
A szemetet ki kell söpörni az országból!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!