Horogkeresztként ábrázolta egy szlovák karikaturista Orbán Viktort

2022. július 29. 10:43

Az egyik legolvasottabb szlovák hírportál, a DenníkN pénteki hírlevelének karikatúrája a magyar miniszterelnököt ábrázolja.

2022. július 29. 10:43
null

Érdekes „alkotással” jelentkezett az egyik legolvasottabb szlovák hírportál, a DenníkN. A Tiszta rassz címet viselő rajzon Orbán Viktor magyar miniszterelnök látható, a náci horogkereszt formájába rendezett végtagokkal. A hazájában ismert Jozef Gertli Danglár karikaturista által készített rajz Orbán Viktor sokak által szándékosan félreértelmezett tusványosi beszédére reflektált,

Fotó: obchod.dennikn.sk/Jozef Gertli Danglár
Fotó: obchod.dennikn.sk/Jozef Gertli Danglár

Nyitókép: MTI 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2022. július 30. 23:39
Mekkora sosem látott, eredeti, kreatív, frenetikus ötlet.
anna bolena
2022. július 30. 05:35
"2. cikk Mindenki, bármely megkülönböztetésre, nevezetesen fajra, színre, nemre, nyelvre, vallásra, politikai vagy bármely más véleményre, nemzeti vagy társadalmi eredetre, vagyonra, születésre, vagy bármely más körülményre való tekintet nélkül hivatkozhat a jelen Nyilatkozatban kinyilvánított összes jogokra és szabadságokra. " (Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata)
Péterffy
2022. július 29. 16:53
Aki egy picit is tisztában van a holokauszt szörnyűségeivel ("golyó általi holokauszt" urkajnában? Valaki?), azt nagyon felháborítja, hogy bárki, vagy bármit egy szinten merészelnek emlegetni ezzel a szörnyűséggel. Undorító! A náci gyilkosok bűneinek elodázása. Börtönnel büntetném, aki akárcsak szatirikus hasonlattal használná a horogkeresztet!
Aerion
2022. július 29. 16:03
Klasszikus bolsevista 'érték', hogy ki náci, az én döntöm el. Például az azovisták, akik horogkereszteket varrattak magukra, horogkereszteket vágtak orosz katonák testébe, a legyilkoltakat horogkeresztalakzatban helyezték el, az elnökük, aki banderista jelzésű polóban jelenik meg a Kneszet előtt, nem náci. Semmi köze a nácizmushoz a második világháború történetének átírása, mint például sztyepan bandera hős volt, vagy az, hogy a volhinai tömegmészárlás jogos önvédelem volt. De nácik az oroszok, akik ezek ellen harcolnak, és nácik a magyarok is, mert nem pénzelik és nem fegyverzik fel az azovistákat a harcra. Közben gyurcsány és dobrev készül. És szeretettel teli, elfogadó és befogadó, tejjel mézzel folyó kánaánt fognak itt építeni, már holnap. És mindenki boldog lesz, vidám, örömteli és beköszönt a világbéke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!