Karafiáth Orsolya: Én itthon már csak túlélek, mint az igazi hülyék

2022. július 25. 11:48

Ismerősét is idézi Karafiáth, aki szerint „oké, Namíbiában meg elmész a Mekibe dolgozni, azt' rendben vagy”.

2022. július 25. 11:48
null

Karafiáth Orsolya a hvg-n fejtette ki véleményét, arról ír, ő Magyarországon „túlél, úgy, mint az igazi hülyék. Mint akik nem is fogják fel, ami történik velük. Minden áldott nap társaságba megyek, már délután, színházba, moziba, enni vagy iszogatni valakivel. Aztán hajnalig dolgozom. Csak, hogy ne gondolkodjak azon, hogyan úszik el a pénzem, az életem, egyre minden lehetőségem”.

Írásában idéz egy párbeszédet is ismerősével, aki az alábbi megállapításokat teszi: „Most nézek egy videót Namíbiáról. Walvis Bay-ben az átlagkereset (Fekete-Afrika, heló!) havi 1183 USA dollár.

Szóval oké, Namíbiában meg elmész a Mekibe dolgozni, azt' rendben vagy. Meg jó idő van egész évben. És nem írják át a szabályokat állandóan a fejed, az életed felett”. 

Karafiáth bejegyzésében azt írja, ismerősével konstatálják: „Vége itt mindennek (...). A tusványosi beszéd után pedig nemigen lehetnek már mellékkérdések”.

Eddig szorongtam. Most már rettegek”

– zárja sorait a szerző.

Nyitókép: Facebook

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madasa Hatter
2022. július 27. 11:51
Eddig itt várta a nagyfaszos niggereket, erre Orbán most bemondta hogy nem lesznek. Itt nem lesz keveredés. Vége mindennek. Dráma van.
röviden
2022. július 26. 21:10
Namíbia a legjobb választás: HDI besorolás alapján a 128-dik, még cifrább, hogy a GINI indexe 53,9, az egyik legmagasabb a világon.
bettiblue
2022. július 26. 19:57
Minden nap más parókát visel az Orsolya, saját bevallása szerint (kb. már 10 éve is) spiccesen és mámorosan éldegél. Értem a félelmet, de ez most nem a zsidókérdésről szól.
Élő Éva
2022. július 26. 16:30
A shakespear-i időkben az ilyen nőket küldték el lepra kórházakba dolgozni, beteget ápolni, hogy becsüljék meg az életet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!