LMP-társelnök: Minél hamarabb be kell vezetni a dugódíjat Budapesten

2022. június 22. 14:20

Kanász-Nagy Máté a budapesti közlekedési káoszért az előző városvezetést tette felelőssé.

2022. június 22. 14:20
null

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa szerdán sem pihent, most Kanász-Nagy Mátét, az LMP társelnökét a budapesti közlekedési helyzetről kérdezte.

A baloldali politikus leszögezte: „ezt a közlekedési káoszt fel kell számolni”, majd azzal folytatta, hogy

„Tehát minél hamarabb be kell a dugódíjat vezetni Budapesten” – fűzte hozzá.

Erre a kijelentésre a riporter úgy reagált, hogy „a dugók nemcsak azért vannak, mert sok autó van, hanem, mert egy csomó helyen nem lehet közlekedni. A különféle lezárások miatt”. Erre Kanász-Nagy védelmébe vette a főpolgármestert, szerinte nem Karácsony Gergely tehet a kialakult helyzetről. Majd azokat a korábbi városvezetőket tette felelőssé, „akik ezeket a felújításokat nem lépték meg” .

Kanász-Nagy: A rakpartot mindenképp le kell zárni

Bohár ezután arra hívta fel a figyelmet, hogy „a rakpartok lezárása a mostani ciklus mostani vezetésének az ötlete például”. Az LMP-s politikus minderre úgy reagált, hogy „a rakpartot mindenképp le kell zárni”.

A beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2022. június 23. 04:04
A dugó díjat teszteljétek a pride-on!
sorivo4
2022. június 22. 23:45
Régóta erre játszotok. De meg se próbáld. Mert onnantól Vitézy Dávid irányít. Ti meg, alkalmatlanok, mentek a levesbe. Mind. Az a pénz nem a zsebetekbe fog menni, hanem a kicsinálásotokra. Abba mind bele fogtok dögleni.
konfucius
2022. június 22. 21:17
A mocskos szádba kell minél előbb belevezetni a hortobágyi ménes egynapi össztermését.
Anonymtalan
2022. június 22. 19:00
A mocskos kurva anyátokat! Előbb dugót csináltok, utána meg dugódíjat vezettek be ellene, no persze attól nem lesz kevesebb a se a dugó se az autó. Budapesti nem prolik és prolik meddig tűritek ezek még?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!