Kövér László: A kutyát sem érdekli, hogy Hadházy Ákos leteszi-e az esküt

2022. május 20. 10:20

A házelnök szerint Hadházy előbb-utóbb esküt tesz majd, ha hajlandó bejönni az Országházba, csak most épp magára próbálja terelni a figyelmet, mert „amúgy jelentéktelen figura”.

2022. május 20. 10:20
null

A független országgyűlési képviselő nem vett rész az Országgyűlés május 2-i alakuló ülésén és nem tette le az esküjét sem. Később jelezte a házvezetésnek, hogy mégis letenné azt, majd arról írt a közösségi oldalán, hogy Kövér László kész akár hónapokig is blokkolni az eskütételét.

A kutyát sem érdekli, hogy Hadházy Ákos leteszi-e az esküt, engem is csak azért érdekel, mert érinti az Országgyűlés működését

jelentette ki a HírTV cikke szerint Kövér László a Mediaworks Hírcentrum podcastműsorában.

A házelnök azt is mondta, hogy Hadházy Ákos előbb-utóbb esküt tesz majd, ha hajlandó bejönni az Országházba, csak „ezekkel a polgárpukkasztó akciókkal” próbálja meg magára felhívni a figyelmet, „mert amúgy jelentéktelen figura”.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2022. május 21. 19:11
Hogy erolködnek 85 bejegyzésben szerencsétlen trollok, lol. Gyerekek, Hadházy vállalhatatlan, szar alak.
Fila2020
2022. május 20. 17:33
Hadházy valóban jelentéktelen figura. A vita számára lehetetlen feladat. Érvei nincsenek, nem hallgatja meg a másik felet, a valóság nem érdekli, átlép rajta.
KBA98
2022. május 20. 16:01
DE! Engem érdekel, csak azért, hogy ez a nyomorult ne juthasson be soha többé a Parlamentbe. Az ő esküje szart sem ér!
Attologic
2022. május 20. 15:08
...nekünk az a jó ha nem teszi le....és eszembe jut Hadházi László humorista tangapopsis előadása, amikor a soroksárin a kellékkészítőnél szőrtelenítik miközben kilóg mindkét terefere... a különbség talán annyi, hogy a név egyezőség mellett, a humoristánk szórakoztató, míg a politikusunk elszomorító
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!