Perintfalvi Rita: Piros a paradicsom, büdös hal, kövér a magyar!

2022. május 22. 11:05

„A magyar kormány nem folytat kormányzást! Minek az? Elég ide a propaganda!” – írja a feminista teológus.

2022. május 22. 11:05
null

Perintfalvi Rita vasárnap azt a megállapítást tette a Facbook-oldalán, hogy „Magyarország előre megy! És most már annyira hasít, hogy elérte Nauru szigetét!”

Nauru egy Budaörs összterületénél kisebb, alig tízezer lakosú csendes-óceáni sziget” – magyarázta a kijelentését.

A bejegyzésből megtudhattuk, hogy Nauru a világ „legkövérebb” szigete, ahol a felnőtt nauruiak 90%-a elhízott, 40%-a 2-es típusú diabéteszben szenved az Egészségügyi Világszervezet jelentése szerint. „A lakosság ugyanis a foszfátbányászatból hatalmas vagyonra tett szert és a hirtelen jött jólét miatt gyökeresen megváltoztatta az addigi életét. Így nem csupán a saját egészségüket, de a környezetüket is tönkretették, a tonnaszám a tengerbe zúdított foszfátiszappal, ami miatt megritkultak a halak a sziget körül” – ismertette Perintfalvi.

Majd így folytatta:

Ennek orvoslására az új magyar kormány kitalálta, hogy nem hoz létre sem önálló egészségügyi, sem önálló oktatási és sem önálló környezetvédelmi tárcát sem. Innen gratulálunk nekik!” – fogalmazta meg a teológus az új minisztériumi felállással kapcsolatos gondolatait a posztban.

„Legalább most már tudjuk, hogy

Minek az? Elég ide a propaganda! Éljen a magyar Nauru és hajrá előre!” – hangsúlyozta.

Perintfalvi a bejegyzését végül azzal zárta: „Piros a paradicsom, büdös hal, kövér a magyar!”

Nyitóképen egy naurui férfi. Fotó: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orygabor
2022. május 24. 10:53
Igen, Orbán a naurui modellt követi.
tésztagyári szakmunkás
2022. május 24. 10:34
Piros a paradicsom, büdös hal, Perintfalvi buta liba!
hakos
2022. május 24. 09:38
Kedves Mandiner, a választásokon már túl vagyunk, én megértem, hogy előtte fontos kampányelem volt Perintfalvi napi hülyeségeinek szemlézése, de nem lehetne most már pár hónapig hanyagolni ezt a félkegyelműt?
ujujuj
2022. május 23. 12:30
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra hatalmas élvezet nézni perintfalvi vergődését. Olyan jó, hogy minden zsigerének fáj a magyar belpolitika. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!