Tóth Bertalan távozik az MSZP éléről

2022. április 24. 18:53

Az MSZP politikusa kielemezte a választás eredményét és kritikával élt az ellenzéki összefogás felé.

2022. április 24. 18:53
null

Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke a közösségi médiában jelentette be, hogy a Magyar Szocialista Párt soron következő, őszi tisztújításán nem indul el a társelnöki tisztségért.

Azt írta, az MSZP választmánya szombaton értékelte az április 3-i országgyűlési választás eredményét, és a tanácskozáson ő elmondta, hogy az őszi tisztújításon

nem kíván indulni a társelnöki tisztségért,

így azután az országgyűlési képviselőcsoport vezetőjeként, a „csapat tagjaként” segíti a közös munkát.

Tóth Bertalan a HírKlikken hosszabban is kielemezte a választást és kritikával élt az ellenzéki összefogás felé.

A politikus azt írta, hogy „Személyesen azt gondolom, hogy sokkal korábban le kellett volna zárni a közös programalkotó munkát. Nem rajtunk múlt, hogy a kampány szempontjából későn, csak március elejére lett közös program.

Úgy véli, az ellenzék bármennyire keményen is dolgozott, nem tudott versenyezni „a kormánypárt rendelkezésére álló erőforrásokkal, miközben az ország jobban el van adósodva, mint 2010-ben, amikor a Fidesz átvette az irányítást”.

Ezután hozzátette:

és nem nekünk fog lejteni. A közpénzből fenntartott, hatalmi propagandagépezettel, a 12 év alatt kiépített fideszes gazdasági hátországgal szemben vívott küzdelem nem egyenlő feltételek szerint zajlott”.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2022. április 25. 08:45
A húzónév megszedte magát..
Dezsőke
2022. április 25. 08:20
MSZP az van még?
kitiltott
2022. április 25. 08:08
Iztelen szagtalan senki volt .
kitiltott
2022. április 25. 08:07
Az MSZP tagoknak Gyurcsány már megírta DK tagság vagy a politikai halál ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!