Tragikus autóbalesetben elhunyt a török válogatott labdarúgó

2022. január 11. 10:17

Ahmet Calik huszonhét évet élt.

2022. január 11. 10:17
null

A Konyaspor középhátvédje helyi idő szerint kedd reggel 9 órakor szenvedett halálos kimenetelű balesetet. A futballista egyedül ült az utóban, elveszítette az uralmát a gépjármű felett – írta meg a Fotomac című török internetes oldal értesüléseire hivatkozva a Nemzeti Sport

Ahmet Calik a jelenlegi idényben alapembere volt a török bajnokságban második helyen álló Konyaspornak,

a csapat 20 mérkőzéséből 17-et végigjátszott. Mielőtt a Konyasporba igazolt volna, három évig (2017 és 2020 között) a Galatasarayban futballozott. A török válogatottban összesen nyolc mérkőzésen lépett pályára – utoljára 2017 márciusában –, tagja volt a 2016-os Európa-bajnokságon részt vevő nemzeti együttesnek.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2022. január 11. 19:12
Ezért nem kell focizni és vadászni.
még fokozza
2022. január 11. 19:09
Egy olasz vadász pedig hasba lőtte magát.
Julianna00119
2022. január 11. 16:59
Sziasztok Barátaim, Puskás Juditnak hívnak Budapestről, Magyarországról Szakmailag sebész orvos vagyok, 52 éves vagyok, kérem figyelmesen olvassa el a valós életem tanúságait, hogyan állítottam vissza egykori szerelmemet két napon belül gyertyák megosztása után. ima, jó szándékom van itt megosztani a jó hírt Tudd, hogy ez az információ segít valakinek, aki most olvassa, meggyógyítani a megtört szívet, és két napon belül helyreállítani az elveszett szerelem kapcsolatát. Lehet, hogy az én tartózkodásom is hasonló, már évek óta házas voltam Áronnal, a múlt hónapban szakított velem, mindent megtettem, hogy újra szeressen, de hiábavaló volt minden, amit tettem, szerettem volna, ha visszajön. mert volt két közös gyerekünk és annyira szeretem, hogy nem bírom nélküle, mindent megkérdeztem tőle, megígértem, de nem volt hajlandó. Elmagyaráztam a problémámat a munkatársamnak, ő a legjobb barátom, és azt tanácsolta, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Drigbinovia Szerelmi varázslattal, ez az egyetlen, ami segíthet, de én az a fajta vagyok, aki soha nem hisz abban, hogy létezik szerelmi varázslat. működhet, nem volt más választásom, mint megpróbálni, küldtem egy üzenetet [email protected] Email és whatsapp +12162022709 és viber +12066713285. Drigbinovia azt mondta, segíthet visszaszerezni a férjemet, hogy ne aggódjak, hogy minden rendben lesz három munkanap előtt, gondosan követtem minden utasítását, hogy mit tegyek a házamban egy szerelmi varázslat ima közben. az éjszaka. Drigbinovia sugárzott egy varázslatrészletet a szerelemről, és meglepő módon , A második nap 05:00 körül volt. hogy bocsánatot kérjen tőlem, és azt mondta, hogy haza fog jönni, hogy hiányzik neki a családja, annyira izgatott volt, hogy visszafogadtam. Drigbinovia a legjobb módja annak, hogy megmentse a házasságát, csak meg kell próbálnia?
Rodolfo
2022. január 11. 12:25
Elvesztette uralmát az autója felett? Biztos 100% betartotta a szabályokat, minden rendben zajlott, csak véletlenül rálepett a gázpedálra mint "vészgázadó M. Richárd", és így járt. Ezek a szuperinteligens focisták a szupergépeikben biztosan rendszeresen részt vesznek vezetéstechnikai oktatáson hogy kezelni bírják az ezer lóerős autójaikat. Szerencse hogy mást nem ölt meg ez az autóversenyző-focistabajnok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!