A tokiói magyar nagykövetség tortákkal köszöntötte a magyar érmeseket

2021. augusztus 07. 08:37

A tortákat az éremnek megfelelő színezéssel díszítették.

2021. augusztus 07. 08:37
null

Magyarország és egyben a magyar szurkolók képviseletében Magyarország tokiói Nagykövetsége minden lehetséges módon segíti és támogatja az olimpiai csapatot, legyen az logisztikai segítségnyújtás, virtuális „szurkolás” a közösségi oldalak segítségével, vagy akár az ünneplésbe való „besegítés”.

Minden magyar érmesnek a Nagykövetség egy-egy (csapatok esetében természetesen „csapatméretű”) tortát küld, az éremnek megfelelő színű díszítéssel. A tortákat a nagykövetség séfje készíti, kakaós tészta, csokoládés krém és csokoládés máz adja az összetételt. A torták még az éremosztás napján illetve másnap jutnak be az Olimpiai Faluba. 

Nyitókép: Tokiói Magyar Nagykövetség

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2021. augusztus 07. 08:58
Kedves gesztus.
Dénia
2021. augusztus 07. 08:48
Biztos, hogy helyes három szín mögé sorolni a sportolókat? Szerintem ez súlyos megkülönböztetés. Hisz mind az aranyat akarta. Mi lesz azoknak az érzékenységével, akiknek csak ezüst, vagy bronz jut?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!