Orbán Viktor: Isten éltessen, Magyarország!

2021. augusztus 21. 12:10

Egyperces videóval kívánt boldog születésnapot Magyarországnak Orbán Viktor Facebook oldalán.

2021. augusztus 21. 12:10
null

„Isten éltessen, Magyarország!” – írta ki Orbán Viktor egy röviod videó mellé Facebook oldalán, melyen az állami önnepségek emlékezetes pillanatiból látható egy montázs. A rendezvényeknek azonban nincs vége, hiszen a hétvégén is folytatja munkáját az államalapítási ünnep biztonságos és zavartalan lebonyolításáért felelős operatív törzs – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szombaton a Facebookon.

Kovács Zoltán bejegyzésében hangsúlyozta, szombaton 16 helyszínen folytatódnak az augusztus 20-ai ünnepségsorozat programjai, amelyekre további sok tízezer látogatót várnak. A kormány idén minden idők legnagyobb szabású, több napon át tartó Szent István-napi fesztiválját szervezte meg, amelynek rendezvényei vasárnapig tartanak.

(Facebook, MTI)

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!