Kamu konzultációs oldal miatt tett feljelentést a Miniszterelnöki Kabinetiroda

2021. február 16. 12:57

Személyes adattal visszaélés miatt tett feljelentést a Miniszterelnöki Kabinetiroda.

2021. február 16. 12:57
null

A Miniszterelnöki Kabinetiroda keddi, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint csalás és személyes adattal visszaélés miatt tettek feljelentést hétfőn ismeretlen tettesek ellen, akik https://nemzetikonzultacio.online/ néven konzultációs oldalt hoztak létre. Az oldal azt a látszatot kelti, hogy az a kormány hivatalos konzultációs oldala – írták. Hangsúlyozták: a kormány a hét második felében indítja el online konzultációját a koronavírus-járvány utáni újraindításról. A részletekről a héten tájékoztatják a nyilvánosságot.

Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara február eleji évnyitóján bejelentette, hogy konzultáció indul az újranyitásról. A kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu címen lehet majd kitölteni, azon a felületen, ahol az oltásra is lehet regisztrálni.

(MTI)

Nyitókép: nemzetikonzultácio.online

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2021. február 16. 16:52
Az internetet be kell zárni! Valami űber okos mondá minap!
nemmondom
2021. február 16. 14:59
Sosem tudjuk meg a valódi szervezők nevét. Majd egy-két szélsőségesre fogják. Ahogy a cigányok elleni gyilkosságsorozatot.
Magnólia
2021. február 16. 13:51
Ki akartam próbálni, de felhívja a figyelmemet, hogy adathalászati kísérlet, vártam pár percet és azt írja ki, hogy nem található, de előtte a gödényke faszbukja jelet meg. Lehet, hogy a buli le lett fújva.
Secnir
2021. február 16. 13:50
gődény és barátai reklámozzák a weboldalt, más nem. érdemes szabadlábon hagyni néhány szcientológust és más vírustagadókat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!