Schmuck Andor elhalasztja a karácsonyt

2020. december 20. 16:30

Rendhagyó lesz a karácsony idén a Schmuck-családban.

2020. december 20. 16:30
null

„Muszáj volt felelősségteljesen határoznunk, hiszen a koronavírus nem vicc!” – fogalmazott Schmuck Andor a Ripostnak, ahol beszámolt róla, hogy idén egy rendhagyó családi megbeszélés keretei közt a karácsony elhalasztása mellett döntöttek. „Mindent figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy jövő május elsején pótoljuk be az idén elmaradó karácsonyt. Fát is díszítünk majd, nem baj, ha meleg van! Tizenketten vettünk részt az operatív örs ülésén, és mind egyetértettünk abban, hogy most különösen fontos az elővigyázatosság. Cserébe viszont jövőre két karácsonyunk is lesz! Egy rendhagyó tavaszi és egy hagyományos téli” – tette hozzá.

A Tisztelet Társaságának elnöke elmesélte azt is, hogy idén mindenki azt ajándékozza karácsonyra a másiknak, hogy elmegy egy ingyenes koronavírus-oltásra. „Szenteste folyamatos Skype és Messenger- beszélgetést tartunk, valamint minden érintett családtag, este nyolc órától, megnézi a Muzsika hangja című filmet” – emelte ki.

Fotó: Kovács Attila

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. december 21. 08:57
JÓ KOMCSI! annaó is május másodikára tették át!
Agnieszka
2020. december 20. 20:19
Tizenketten hol gyűlhettek össze, nincs erre tilalom?
Shlomo Morel, egy igaz ember
2020. december 20. 18:34
Schmucknak azért könnyebb, ott a hanuka, és nem jelent semmit a Karácsony. Nekem egyáltalán nem hiányzik, hogy finoman fogalmazzak. Slomó
Peppa
2020. december 20. 18:07
Scmuck elhalasztja a Karácsonyt, a Karácsony meg elhalasztja a Lánchíd-felújítást, meg minden fontos dolgot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!