Tüzérségi eszközt találtak a Szabadság hídnál

2018. október 23. 16:05

A hídnál lezárják a budai alsó rakpartot, a felső rakparton, valamint a híd északi járdáján nem közlekedhetnek a gyalogosok.

2018. október 23. 16:05

Tüzérségi eszközt találtak Budapesten, a Szabadság hídnál kedden délután - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

Markovics Zita elmondta: a Szabadság hídtól északra körülbelül 150 méterre, az úgynevezett Ínségsziklánál került elő egy 15 centiméter átmérőjű tüzérségi eszköz.

A tűzszerészi munkálatok miatt a hídnál lezárják a budai alsó rakpartot, a felső rakparton, valamint a híd északi járdáján nem közlekedhetnek a gyalogosok sem.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StephanieGrady
2018. október 23. 18:34
86 dollárt nyertem egy órával otthon dolgozva. Meglepődtem, amikor a szomszédom azt mondta, hogy átlagosan 95 dollár, de most már látom, hogy működik. Most annyira szabadságom van, hogy én vagyok a főnököm ... Ez az amit csinálok .............>>>>> http://www.Money47.Com
Párhuzamos különvélemény
2018. október 23. 16:57
Bomba itt, bomba SzarosGyurkánál..., nahát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!