Elválaszthatatlanságok

2014. április 18. 13:02

A mi Urunk nem áltatott minket a szegényekkel kapcsolatban, kerek-perec megmondta, hogy mindig velünk lesznek.

2014. április 18. 13:02
Kutasiné Molnár Boglárka

„Végül eljön az a pont, ahol fel kell adni az esélytelen harcot, és el kell adni a pénznyelővé vált házat. Ám ez nem könnyű. Akkor sem, ha a környezetedben sokan irigykedve nézik, hogy te milyen gyorsan találtál vevőt, és még egy évig benne lakhatsz az otthonodban. Még akkor sem, ha gyermeked megért, és nem vádolnak a szemei, amikor rád tekint. Sőt, akkor sem, ha hittel és imádsággal teszed meg mindezt.

A mi Urunk nem áltatott minket a szegényekkel kapcsolatban, kerek-perec megmondta, hogy mindig velünk lesznek. Bizony közöttünk is vannak. Nekünk kell felismernünk a segítségadás idejét, ami nem merül ki egy 104-es hívásban. El kell segítenünk őket Krisztus keresztjéhez, hogy megnyugvásra leljenek letéve lelki terheiket, amik alatt különben összeroppannának. Világítsunk!”

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moha
2015. december 07. 12:40
....szegénység állapot leírás, nem személyes tulajdonság...ám az őket itélő ember megváltatlan természete súlyos bűnnek forrásává, "fejévé" lehetnek: 1. A kevélység. 2. A fösvénység. 3. A bujaság. 4. Az irigység. 5. A torkosság. 6. A harag. 7. A jóra való restség. ....egyébként a magyar társadalom összetétele, állapota minden hiedelem ellenére, 25 évvel a rendszerváltás után 70% alsó-közép szegény réteget leplezmár ma ....melyből a szegény jelenleg 40 %...és növekszik.....minden 4.gyermek szegény...
kalhana
2014. április 20. 00:39
Hé,amiről te beszélsz, az a zsidó vallás!
egysegelem
2014. április 20. 00:39
"A mi Urunk nem áltatott minket a szegényekkel kapcsolatban, kerek-perec megmondta, hogy mindig velünk lesznek." Erre az Orban beszedre nem emlekszem, ezt mikor mondta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!