Fegyvert fogott egy benzinkutasra a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egyik dolgozója

2013. augusztus 29. 12:32

A férfi szerda este tankolt az egyik XIII. kerületi benzinkútnál, de nem akart fizetni. A kútkezelő felszólítására azonban nem pénzért, hanem a fegyveréét nyúlt, közölve, hogy ha nem engedni el őt, akkor lőni fog.

2013. augusztus 29. 12:32

A Budapesti Nyomozó Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás bűntette és más bűncselekmények miatt nyomozást rendelt el a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egyik dolgozója ellen – tájékoztatta az ügyészség csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a szakszolgálat hivatásos állományába tartozó tagja szerdán 20 óra körül Budapesten, egy XIII. kerületi benzinkútnál tankolt, majd fizetés nélkül akart távozni. A kútkezelő a gépkocsihoz lépett, hogy feltartóztassa, ekkor azonban a gyanúsított dulakodni kezdett vele, majd a jobb első ülésről magához vette engedéllyel tartott lőfegyverét és ráfogta a kútkezelőre, felszólítva, engedje el, különben lőni fog.

A gyanúsítottat a rendőrök még szerda este elfogták és őrizetbe vették, az ügyészség indítványozza előzetes letartóztatását.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2013. augusztus 29. 13:45
Milyen emberek dolgoznak a nemzetbiztonságnál? Komplett idióták? Még egy 'civil' is tudja, hogy minden benzinkút be van kamerázva. Minden autónak amelyik ott tankol rögzítik egy időre a rendszámát, jó esetben a sofőr arcával együtt a kamerák. Miben reménykedett? Hogy nem fogják két perc alatt azonosítani? Vagy ennyire törvények fölött állónak , érinthetetlennek hiszik magukat?
szalámis hegedű
2013. augusztus 29. 13:25
Tobzódik az Orbán jugend.
Zozzz
2013. augusztus 29. 13:19
Jól bírja a stresszt a fószerkám. :D
röviden
2013. augusztus 29. 13:07
Megmérik rendesen a barmot. Benzinkútnál lövöldözni meg még civilnek is Darwin-díjas dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!