Avatar menni Disneyland

2011. szeptember 21. 12:27

James Cameron bolygója beköltözik a Disney-világba: a stúdió vidámparkjaiban helyet kapnak az Avatar című film attrakciói is.

2011. szeptember 21. 12:27

A Disney kedden jelentette be, hogy vidámparkjaiban helyet kapnak James Cameron Avatar című filmjének attrakciói is. A Pandora bolygón játszódó, hatalmas sikert aratott, forradalmian új háromdimenziós technikával forgatott film látványosságai először a Disney orlandói Animal Kingdom elnevezésű vidámparkjában jelennek meg. Az építkezés 2013-ban veszi kezdetét és a tervek szerint három évet vesz igénybe.

James Cameron elmondta: a Pandorát életre keltő vidámparknak animatronikus szereplői lesznek, és háromdimenziós multimédiás, valamint holografikus show is szórakoztatja majd a látogatókat. A terv nagyjából 400 millió dollárból valósulhat meg. Cameron éppen a film két folyatásán dolgozik, a saga második része 2014-ben kerülhet a mozikba.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!