Charta

2010. október 25. 19:15

Idősebben is elkezdhetik: ellenzékbe szorulva újra aktivizálódnak a chartások, lehet rettegni a reakció miatt.

2010. október 25. 19:15

A Magyar Demokratikus Charta közleményben tiltakozik az ellen, hogy október 23-i ünnepi beszédében Orbán Viktor börtönnel fenyegette Gyurcsány Ferencet. A Bauer Tamás, Debreczeni József, Fleck Zoltán és Vitányi Iván által jegyzett közlemény szerint Orbán és párttársainak hasonló tartalmú kijelentései sértik az Alkotmányt és a demokratikus jogállam lényegét.

Kezdjük ott, hogy Orbán nem fenyegette meg Gyurcsányt, és nem fenyegetett börtönnel senkit. A jereváni rádió most idősödő chartázók kiáltványában serceg újra. Ma húsz éve tört ki a taxisblokád - a régi reflexek még mindig életben vannak, dehát ki az, aki még hallgat a chartásokra. Vannak nagyobb bajok itthon és a nagyvilágban is. A régi izmok újbóli fitogtatása viszont jó egészségre utal, legyenek hát a nap nyertesei a chartázók.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vendée
2010. október 26. 12:21
Na, most erről a Magyar Demokratikus Chartáról mindig az 1918-as Magyar Nemzeti Tanács jut az eszembe. Már maga az elnevezés is hazugság!:-)
morfondír
2010. október 26. 11:28
Chartás kartársaknak úgy látszik mélyen megmaradt egy-két morzsa az igazságérzetükből. Orbán azt mondta: a helyére kerül. Azt, hogy a helye a börtön, azt nagyon helyesen gondolták a kartácsos chartás kartársak.... Én is így gondolom.
szeekely
2010. október 26. 11:09
A Demokratikus Csarta es a Demokratikus Koalicio egyetlen celja Gyurcsany Fernecnek a bortonon kivul valo tartasa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!