Schmuck óvszerrel kampányol

2010. augusztus 05. 12:43

A szociáldemokrata főpolgármester-jelölt korán kezdett kampányának keretében óvszerrel próbálja meghódítani a fővárosi szavazókat.

2010. augusztus 05. 12:43

Schmuck Andor legújabb kampányfogása igen innovatív módon próbálja a szociáldemokráciát újabb célcsoportok számára vonzó lenni: a főpolgármester-jelölt ezúttal különleges csomagolású óvszerrel reprezentál.

Az óvszer piros csomagolásának egyik oldalára Schmuck Andor neve került, a másik oldalon pedig az önkormányzati választás dátuma és a „Mindnyájunknak el kell menni” felirat. Ezzel feltehetőleg az inaktív szavazókat kívánják rávenni a választásokon való részvételre.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Boli
2010. augusztus 08. 21:45
Ha már egyszer megszökött belőle, reklámozza... Lehet, hogy ki is szúrta tűvel? Nehogy már csak ő...
Tikva
2010. augusztus 07. 19:46
Erősen gondolkodom egy matrjoska-scmuck -baba piacra dobásán...csak az a baj,hogy mire a termék a piacra kerül ,addigra Andorunk már az újjá szervezett Lipótban piheni ki a kampány fáradalmait....
miloka
2010. augusztus 05. 16:11
Na most akkor a Viagrával együtt osztogatja a TT tagjai között???:))))
red label
2010. augusztus 05. 16:00
Schmuck húzd a fejedre, oda való, nem kell megmagyarázni, hogy miért, úgye??,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!