Kövesse velünk, mi történik a parlamentben!

2010. május 31. 13:12

Hétfőn tárgyalnak az önkormányzati képviselők számának csökkentéséről, a választási rendszert átszabó bizottság összehívásáról és a jogosítvány általános iskolai végzettséghez kötéséről is a parlamentben. Kövesse velünk az eseményeket!

2010. május 31. 13:12

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. május 31. 16:57
Aki írta a közvetítést, már nagyon belejött az igenek írásába!!:)))) "69 igen, 299 igen, 0 tartózkodás mellett elutasították Lendvai Ildikó indítványát"
states
2010. május 31. 16:37
Én azért nem poénkodnék, izraeleznék azon, amit ma Izrael újfent tett, már csak a jó ízlés kedvéért sem. 19 ember halt meg és vagy 30 megsebesült a szorgos és permanens nácivadászok, az egyszeri-egyedi és megismételhetetlenül megismételhetetlen holokauszt felkent papjainak áldásos tevékenysége nyomán.
diotoro10
2010. május 31. 15:40
Itt a hiteles izraeli magyarázat! Forrás: naczivadasz pont kom Hétfőn a hajnali órákban, Törökország atomrakétát akart robbantani Izrael földjén. A nyiltan antiszemita támadást egy atomtöltetekkel felfegyverkezett csatahajón akarták megvalósítani, igen cselesen! Gázába induló segély szállítmánnyal megrakodott hajónak álcázva próbáltak egy újabb HolokausztotTM elkövetni népünk ellen. Ám arra nem gondoltak, hogy mi egyből rájövünk a turpisságra, ugyanis minek kéne Gázába segélyszállítmány? Van valami gond ott? Naugye!!! Lebuktak! Hős izraelita katonáink Jahve és az antirasszizmus nevében, felszólították a törököket, hogy forduljatok vissza, nem akarnak balhét. Amikor a törökök B tervként tüzet nyitottak rájuk. Az zsidó hadsereg még ezt is elnézte volna, mert a béke és a szeretetet mindenek elött van, azonban a muszlim törökök vérszemet kaptak, hogy zsidókat ölhetnek és nagy zikkaljozás meg hejjhitlerezés közepedte bevetették legújabb fegyverüket az elszappanosítópisztolyt. Ekkor már nem volt mit tenni. Az eddig az ész érvekkel, tárgyalás keretében való megoldását a konfilgtusnak elvét valló izreaelita seregünknek nem volt mit tennie. A figyelmeztető lövés hatástalansága után megszállták a hajót. És akit tudtak elfogtak. Pár muszlim kis terorrista ugyan megölte magát, csak hogy ne kerüljön fogságba, de urai voltunk a helyzetnek. Az izraeli kormány felszólítja a világ országait, hogy azonnal léptessenek fel szankciókat Törökország ellen, és vegyék a náczi országok (Németország, Horvátország és Magyarország) listájára. Valamint határolódjanak el a török fasizmustól és antiszemitizmustól.
ergé
2010. május 31. 14:44
Semmi gond nincs a trianonozás szóval. Semmi köze a magyarkodás szóhoz. Az a trianonkodás lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!