Drogos, autótolvaj: A rendőrökre támadó őrizetbe vett ellenzékiek java elítélt bűnöző

2018. december 15. 15:30

Az agyhalál állapotába került ellenzéki politikuslárvák és lakájmédiájuk vitriolos írásokkal megpróbál szabadságharcos hősöket faragni.

2018. december 15. 15:30
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Portálunk információi szerint az elmúlt napok budapesti anarchista tüntetésein őrizetbe vett alakok közül tizenegyen (!) büntetett előéletűek. Közülük

  • hárman lopás,
  • ketten jármű önkényes elvétele,
  • egy ember csoportos garázdaság,
  • egy fő garázdaság,
  • egy rongálás,
  • egy ittas járművezetés,
  • egy személy pedig kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt volt bíróság által jogerősen elítélve.

Igen, jól látják: kőkemény drogbűnöző is van a lekapcsolt randalírozók között. Ez legalább némi magyarázat arra, hogy a tudósításokban miért látunk annyi önkívületi állapotban őrjöngő, rendőröket üvegekkel, füstbombákkal dobáló, rendőrkocsit összetörő, karácsonyfa-fölgyújtásra készülő, gyermekajándékokat ellopó, a belvárosban kukákat borogató, gyújtogató aljaembert. Olyan aljaembereket, akikből aztán az agyhalál állapotába került ellenzéki politikuslárvák és lakájmédiájuk vitriolos írásokkal megpróbál szabadságharcos hősöket, demokráciáért küzdő hős forradalmárokat faragni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2018. december 17. 15:04
Tomikám, egyetértek veled, a rongáló söpredéktől én is undorodom. De söpredék mindenhol van, ez elkerülhetetlen, ott voltak a mi sorainkban is 2006-ban, akik bezúztak egy-két kirakatot, elloptak ezt-azt a poén kedvéért. Nem lehettek többen fél-egy tucatnál, ami a sokezres tömegben nem vészes, tudván azt, hogy az ilyen elemek mindig szeretik kihasználni a megmozdulásokat. Most sincs másként. Amúgy ha már lakájmédiázol – pont te, aki az ÁVH-mentalitású Huth Geri hazudós, tolvaj lapjánál dolgozol –, igazán kiszámolhatnád, hogy hány százalék volt a bűnözők aránya a Kubatov-legények között a Nemzeti Választási Irodában. Nos?
koronaszepe
2018. december 16. 22:22
Nevetséges, pehelysúly. üdv;Sz.Ferenc
makapaka2
2018. december 16. 10:44
Aki ezekből az anarchista idiótákból hőst farag, az nagyon aljas.
még fokozza
2018. december 16. 09:15
Magyarország nem jogállam. Európa így látja. A rendőröknek nem a rezsimet kellene védeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik