Megpróbálják forradalomnak hinni a bánatot

2018. december 15. 17:50

Ez az a nemzedék, akiket az zavar szex közben, hogy a másiknak is jó.

2018. december 15. 17:50
Paranoid Android
Paranoid Android
Ki ette meg?

„Alapvető érdekünk, hogy megértsük a bús szemű forradalmárt és az agresszív csaját, aki előre tolja őt a rendőrsorfal felé, hogy aztán ápolgathassa a könnygáztól vörös szemeit és szidhassa a rohadt rendszert, amelyik ezt tette vele. A dühösen nem szép lányt is meg kell értenünk, aki az első sorban üvölt a szerencsétlen rendőr arcába. Ugyanis, Hölgyeim és Uraim, jelenleg ők a jövő.

Ők ugyanis azt hiszik, hogy lehet sokkal jobb. A világ természetes állapota szerintük a vastag ózonpajzs, a mindenmentes kapucsínó, aminek viszont jó az íze és az örök fiatalság. Forradalmuk célja, hogy a safe space buborékok egymásba olvadjanak és az örök lebegés öröme eluralkodjék. Azt hiszik, készek meghalni azért, hogy a lányoknak ne legyen kellemetlen a szüzességük elvesztése, de azért még jobban, hogy a fiúknak is kellemetlen legyen. Ez az a nemzedék, akiket az zavar szex közben, hogy a másiknak is jó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2018. december 16. 09:17
Szellemes és igaz! De hozzátenném ez a belvárosi beltenyészet korcsairól szól. Ifjúság van még rajtuk kívül itthon másutt is és nem kábszeresekkel, szánkótolvajokkal, köztörvényesekkel tör zúz, pusztít posztkommunista hevületben.
Peter8811
2018. december 16. 08:04
A ti neretek meg a föld elvétel, meg a nyugdíj felezés volt de ott nem volt vetítés mert felkötöttétek a mozi gépészt.
annamanna
2018. december 15. 23:22
Egy égbekiáltó bűn törvényesítése? 2018. december 14. SZEMlélek A SZEMlélek egyik olvasójának írását közöljük, aki az úgynevezett túlóratörvény kapcsán fogalmazta meg gondolatait. December 12-én a magyar országgyűlés vitatható körülmények között elfogadta a munka törvénykönyvének módosítását. Az új törvényszöveg egyes részei véleményem szerint kimondottan jók, más részei kevésbé, a 2. paragrafus azonban rendkívül problematikus: „A munkaidőkeret tartama, ha ezt objektív vagy műszaki vagy munkaszervezéssel kapcsolatos okok indokolják, kollektív szerződés rendelkezése szerint legfeljebb harminchat hónap.” Ez azt jelenti, hogy a túlórák munkadíját a munkaadó akár 3 évig is visszatarthatja. Eddig ez az időtartam egy év volt. A Katolikus Egyház tanítása szerint „a munkások bérének igazságtalan visszatartása” a szándékos gyilkossághoz hasonló „égbekiáltó bűn”, mert a Biblia kifejezése szerint magától Istentől kér büntetést. Részlet a Katolikus Egyház Katekizmusából, 2434. pont "Az igazságos bér a munka törvényes gyümölcse. Megtagadása vagy késleltetése súlyos igazságtalanságot jelenthet. A méltányos bér megállapításához figyelembe kell venni minden egyes ember szükségletét és teljesítményét. A munkát úgy kell megfizetni, hogy az ember anyagi, társadalmi, kulturális és lelki szempontból egyaránt méltó életet biztosíthasson önmagának és övéinek, figyelembe véve kinek-kinek munkakörét és teljesítményét, valamint a vállalat helyzetét és a közjót." Úgy gondolom, hogy a törvénymódosítás egyértelműen szembe megy ezzel a mózesi paranccsal: „Azon a napon add meg az ő bérét, és le se menjen felette a nap; mert szegény ő, és kívánkozik az után az ő lelke, hogy ellened ne kiáltson az Úrhoz, és bűn ne legyen rajtad.” Ha valaki a kereszténységre hivatkozik politikusként, vajon szem előtt tartja-e ezeket az elveket? „Mindazt, a mit én parancsolok néktek, megtartsátok, és a szerint cselekedjetek: semmit ne tégy ahhoz, és el se végy abból!” (MTörv 12, 32) https://szemlelek.blog.hu/2018/12/14/egy_egbekialto_bun_torvenyesitese
írmag
2018. december 15. 23:15
Nagyon eszes, megértő a cikk. A sok elmaszatolódott okostelefonos nem „nevelésre” türelemmel, okos szóval lehetne jó és személyes magyarázatokat adni, mindegyiküknek, hiszen voltak a számító felbujtóik által megvezetve városszerte talán 1-2 ezren. Van ennyi jóérzésű szülő az országban! Nekik szükségük van az országra, az országnak pedig szüksége van rájuk. 1945 óta mostanában kezdünk ismét magyarulni egy kicsit. A hasbaakasztó, bebifláztatott válaszpaneleket válaszokkal kell a helyükre tenni és nem prédául hagyni őket „Fegyőr, Kunhalmi, Bernike” megtévesztő saját munkakerülést biztosító magyarázatának. Az ő igénybejelentésük az „Orbán takarodj”. Egy vonzat szélesebb rétegeket érintően az ocsmány privatizáció maximum néhány éven belüli felülbírálatára kikezdhetetlenül igazságos módszer kell. Elegendő pénz van és elegendő pénzt költenek az országban, de fenntarthatatlan problémákkal jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik