Semjén hobbija 100 milliárdba fog fájni a magyar embereknek

2018. december 15. 16:37

Az átláthatóság nem biztosított, az adófizetők számára a brutális bukta viszont garantált.

2018. december 15. 16:37
Jobbik
Közlemény

„Orbán Viktor sportmániája mellett egy másik kormánytag lázálma miatt marad el az egészségügy és más fontos ágazatok érdemi fejlesztése. Hazánk 2021-ben vadászati világkiállítást rendez, amely Semjén Zsolt szerint hozzájárul ahhoz, hogy Magyarország vadászati világhatalommá váljon. Ugyan a rendezvény még csak bő két év múlva lesz, de már a jövő évben elköltenek 7 milliárdot az előkészületekre.

A tervezett teljes költségvetést pedig még elmondani sem merik, de a kiszivárgott hírek szerint már most 50 milliárd forint feletti összeggel kalkulálnak. Az eddigi tapasztalatok után pedig joggal feltételezhető, hogy a végső összeg ennél jóval több lesz. Elég, ha a vizes világbajnokságra gondolunk, ahol még jóval a rendezvény után is kifizetésre kerültek több milliárd forint értékű számlák. A vadászati világkiállítás bevételi oldalon sem hoz a magyar emberek számára jelentős előnyt, hiszen a fideszes elit és üzleti köre olyan mértékben telepedett rá a vadászatra, turizmusra és a mezőgazdaságra, hogy a kiállításból esetlegesen származó bevétel is hozzájuk kerül. Ilyen körülmények között a Jobbik elfogadhatatlannak tartja a világkiállítás megrendezését, hiszen az átláthatóság nem biztosított, az adófizetők számára a brutális bukta viszont garantált.

A Jobbik arra szólítja fel Semjén Zsoltot, hogy hobbiját a jövőben úgy folytassa, hogy azzal ne okozzon több felfordulást. A miniszterelnök-helyettes ne pazarolja a magyar emberek adóját és ne ölje meg a svéd emberek háziállatait.”

(MTI-OS)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. december 16. 23:22
Politikai prostik lettetek! Már nem jár nektek a Jobbik Magyarországért név.
röviden
2018. december 16. 10:56
A Jobbik sajtóközleményeit már alig - ha egyáltalán - lehet megkülönböztetni a DK hasonló műfajban elkövetett idétlenségeitől.
még fokozza
2018. december 16. 10:31
A vadászati világkiállítást szét kell verni erővel.
Peter8811
2018. december 16. 10:30
Jobbik Bécsbe várnak benneteket, kint vannak a táblák Nácik haza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik