Vajon elviseli-e az ellenzék és a liberális sajtó saját magát?

2018. október 18. 12:44

Ténylegesen független sajtó létrejöttére nincs lehetőség, mert az már a világon sehol sincs.

2018. október 18. 12:44
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

„A választók alaposan megbüntették a liberálisokat és a szocialistákat azért a nyolc évért, a liberálisok sok kis pártra szakadtak, a szocialisták pedig ketté, Gyurcsányra és a többi lúzerre. Azóta eltelt három hatalmas zakónyi idő, a Fidesz rendszeresen kétharmaddal nyer, a mesterségesen felduzzasztott baloldali, liberális sajtó pedig nagyjából a liberalizmus magyarországi politikai súlyának megfelelő méretre töpörödik szépen lassan, sajnos nagyon lassan.

Az persze igaz, hogy a szélsőliberális újságok megszűnését nem követi újak létrejötte, de hát ugyanaz a politikai kisebbség olvasná őket, aki az előzőeket sem tartotta el. Ténylegesen független sajtó létrejöttére pedig nincs lehetőség, mert az már a világon sehol sincs. Legelsősorban természetesen a liberálisok ellenérdekeltek bármiféle független hírű média kialakulásában, hiszen akkor kiderülne az a fényévnyi távolság, ami a függetlenség és az ő közvetlen külföldi irányításuk között található.

Hosszútávon a sajtónak és a politikának arra kell felkészülnie, hogy a polarizáció fennmarad és a sajtó ugyanúgy a totális propaganda terepe marad, mint egyébként szinte mindig a történelemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fideath
2018. október 19. 10:16
"De mint fentebb is utaltam rá, a lakájmédia és a független média akkor értelmezésed szerint az aktuális választási eredményektől függ." -------------------------------------- NEM. Attól lesz egy sajtótermék független ha állami hirdetések nélkül is meg tud élni. A legtöbb Fidesz-média nem tud megélni, ezért nekik egzisztenciális érdekük a pártpropaganda sugárzása. És ha kormányváltás lesz ez akkor is így van.
CaroleYoung
2018. október 18. 20:55
A legjobb online munkahelyek ..... Az otthoni online otthoni vállalkozásokat kínáló cég hetente több, mint 9576 dollárt kereshet, röviddel több órányi munka után. Csatlakozzon hozzánk, és látogasson el honlapunkra további részletekért ... Így kezdtem ... >>>>>> http://www.Money47.Com
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2018. október 18. 18:33
"..a liberálisok ellenérdekeltek bármiféle független hírű média kialakulásában.." Téged is ők akadályoznak. Ezt a hülyét. Sőt a liberálisok kezében van az MTI. Te, haver, kik azok a liberálisok amúgy?
zakar zoltán béla
2018. október 18. 18:28
MIMM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik