Védjük meg a magyar gazdákat!

2018. augusztus 18. 18:46

Készen állunk, hogy mindenben támogassuk a fiatal gazdákat és gazdálkodó családokat.

2018. augusztus 18. 18:46
Fidelitas
MTI-OS

Védjük meg a magyar gazdákat! A Fidelitas kiáll a gazdálkodó családok és fiatal gazdák mellett!

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarország újra olyan ország, ahol aki dolgozni akar, meg is tud élni. A Kárpát-medence kiemelkedő mezőgazdasági adottságú országaként hazánkban a földművelésből élni életpálya és komoly perspektíva azon fiatalok számára is, akik a földben és az állattartásban látják jövőjüket.

Amikor a feldolgozók, saját profitjuk növelése érdekében arra kényszerítik a gazdálkodó családokat, hogy önköltségi ár alatt adják el terményeiket, azzal meglopják és zsarolják a gazdákat, ami ellen a kormányzatnak és minden magyar embernek együtt kell felemelni a szavát, ha szükséges, lépéseket tenni. 

Készen állunk, hogy mindenben támogassuk a fiatal gazdákat és gazdálkodó családokat, hogy méltó áron tudják értékesíteni terményeiket, termékeiket.
 

(MTI-OS)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2018. augusztus 19. 09:00
A most aktuális alma kérdésről bújik egy kérdés: iszonyú drága technológiát igényelne a magyar almalé készítés?
Valodi
2018. augusztus 19. 08:00
"A Fidelitas kiáll a gazdálkodó családok és fiatal gazdák mellett!" - úgy van! Csak kicsit elkéstek - Miniszterelnök úr már régen gondoskodott a magyar parasztság újjászületéséről: (Összefoglaló a demográfiai földprogram munkacsoport üléséről Időpont: 2011. augusztus 26., helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium. Résztvevő az AGRYA részéről: Dr. Weisz Miklós társelnök.) "...A népesedési (demográfiai) földprogram kidolgozásával és indításával az NFA tartós (25-50 éves) és örökölhető földbérleti jog keretében földet kíván juttatni a fiatal, gazdálkodni szándékozó pároknak, olyan kikötéssel, hogy a fiatal család letelepszik, gazdálkodik, valamint 2-3 gyermek világra hozatalát és felnevelését is vállalja..." Ezek a belga gerófék fogják végrehajtani: "A legnagyobb terület (918! hektár, az elárverezett (Somogy) megyei összterület 7,6%-a) tulajdonjogát ugyanakkor a már említett CLAESSENS-GROUP Companys tulajdonosai, a Belgiumból (BE Sint-Gillis-Waas) áttelepült nagybirtokos Claessens család tagjai (Peter és Johan Sonmogyszobról, Eszter és Evelin Beáta Nagyatádról és Christophe Somogycsicsóról) szerezték meg." http://kielegyenafold.hu/index..
libantkomcsi
2018. augusztus 19. 06:45
Ez a kérdés 28 éve nincs megoldva.
Poszata
2018. augusztus 18. 23:53
Még jó hogy kiállnak. Valakinek etetniük kell a politikusokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik