Angela vágyai

2018. június 22. 11:24

Merkelék meg akarták menteni a görög embereket? A tények fényében nehéz ezt elhinni.

2018. június 22. 11:24
Máté T. Gyula
Pesti Srácok

„Van, amikor nagyban lopnak. Németország a »görög mentőcsomagból« 2,9 milliárd eurót profitált. Magyarország – hála az égnek – már nem kért semmilyen berlini vagy IMF »kisegítést«. Ha így történik, ma nem mi, hanem még dédunokáink is tartoznak nekik pénzt leadni. Amúgy nem mentettek meg senkit és semmit Athénban, néhány haver bankárt és politikust leszámítva.

Vannak ezek az összeesküvés-elméletek. Az egyik ilyen, hogy a világon vannak érdekcsoportok, lobbik, bárkik, akik mindenünkből hasznot húznak. Például abból, hogy hitelt tukmálnak ránk. (...)

 

Merkelék meg akarták menteni a görög embereket? A tények fényében nehéz ezt elhinni. Az viszont naprakészen tudható, hogy korrupt vezetőket menekítettek, akiket ők pénzeltek fel, aztán vettek újabbat és újabbat. Aztán együtt loptak. Vagy ez volt, amit tenniük parancsoltak?

Összeesküvés-elmélet lenne ez? A cikk felvezetőjében említett hírben szerintem minden benne van, amit válasznak keresünk: Németország a »görög mentőcsomagból« 2,9 milliárd eurót profitált… Merkel teljesített.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvánkeve
2018. június 23. 20:51
Nem tartom hitelesnek, hogy a görög pénzügyi tragédia teljes ismerete nélkül, bugyutaságokat terítünk a jobb sorsra érdemelt olvasók elé. Máté T. Gyula heccel!
Antigoné
2018. június 22. 11:31
Nagyon összegányoltnak tűnik ez a cikkecske, az igazságtartalom ezért elsikkadhat. Nem ártana egy kis minőségre törekvés, kedves Gyula!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik