Tiszta beszéd

2018. június 22. 08:44

Senki nem írhatja felül a magyar népet képviselő Országgyűlés tegnap kinyilvánított tiszta beszédét.

2018. június 22. 08:44
Faggyas Sándor
Magyar Hírlap

„Ha az elmúlt háromnegyed év nemzeti (német, osztrák, cseh, olasz, magyar) választási eredményeinek egyértelmű trendje folytatódik, igen jelentős változások várhatók jövőre az Európai Parlament összetételében, és egészen más felállású lesz az új Európai Bizottság is. Ennek egyik lehetséges elnökjelöltjeként Manfred Weber bajor CSU-politikust, az Európai Néppárt jelenlegi frakcióvezetőjét is emlegetik, aki kedden Bécsben azt mondta: a migrá­ciós válság Európa »nyílt sebeként« olyan politikai robbanóerővel bír, amely nagyobb az euróválságnál is.

A helyzet azért robbanásveszélyes, mert az európai Európa felszámolásán nyíltan és rejtetten, de nagyon tudatosan és szervezetten dolgozó erők egyre türelmetlenebbül próbálják áterőltetni tömeges bevándorlási-betelepítési tervüket az őshonos európai népek rovására. E tervvel szemben azonban napról napra erősödik és szélesedik az ellenállás. Ennek egyik jeleként a magyar Országgyűlés tegnap elsöprő – négyötödös! – többséggel megszavazta az Alaptörvény módosítását, amely kimondja, hogy az állam alapvető kötelessége az ország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme, és Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be.

József Attilától tudjuk, hogy »csak a törvény a tiszta beszéd«. Ezért bármit fecsegnek, gagyognak, fenyegetőznek majd a következő napokban különféle migrációpárti politikusok, senki nem írhatja felül a magyar népet képviselő Országgyűlés tegnap kinyilvánított tiszta beszédét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mbear
2018. június 23. 04:10
Kötvény. Altusz menekültek..ahogy a hasas mondta 'ne arra figyeljenek amit mondok, az nem számít, azt nézzék amit csinálok'. Hát igen...:-( pincsihajlam
stevekrax
2018. június 22. 10:09
A négyötödös elfogadó szavazatarány ismét az ellenzék képmutató viselkedését mutatja. 1. A Jobbik - tudva, hogy ezúttal nem képes keresztbefeküdni - demagóg módon szavazott, a Toroczkay-féle kezdeményezés megtorpedózását remélve. 2. Az ősbaloldal - hasonló ok miatt - azt reméli, hogy népellenessége némileg elhalványul, mert látszólag tartózkodik a vélemény-nyilvánítástól, szemérmesen bojkottnak álcázva azt.
vendelin
2018. június 22. 09:12
József Attila ős patkány terjesztette kórról is írt. Ez volt a meg nem gondolt gondolat. Mint a Willkommenskultur. Vagy a multikulturalizmus.
zakar zoltán béla
2018. június 22. 08:52
Nem bizony! Még egy libbant söpredék sem!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik