Alkotmányba foglalná a Fidesz a hajléktalanság tiltását

2018. június 12. 12:33

Minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely a Fidesz szerint.

2018. június 12. 12:33

A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy a most zajló alkotmánymódosítási folyamatban teremtsék meg annak jogi feltételeit, hogy ne legyen megengedett az életvitelszerű közterületen tartózkodás, hiszen a párt szerint minden hajlék nélküli ember számára biztosított a szálláshely.

Bajkai István, a kormánypárt országgyűlési képviselője kedden Budapesten tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy ezzel a módosítással biztosítani lehetne, hogy a várost mindenki egyformán tudja használni.

A Fidesz politikusa évtizedes problémaként jellemezte, hogy sokan életvitelszerűen használják a közterületeket, ami a közbiztonsági és közegészségügyi veszélyek mellett megterhelő a városban élőknek. Kiemelte: az állam és az önkormányzatok kiterjedt támogatási rendszert – például nappali és éjszakai szálláshelyeket – biztosítanak, a közmunkaprogram pedig mindenki számára megnyitotta a munkavállalás lehetőségét.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2018. június 13. 05:51
A kmk s kuva anyját mindenkinek!!! Éljen Orbán éljen Rákosi !!!!!
hb78
2018. június 13. 00:51
Vegre! Szeged belvarosa botka uralma alatt az utobbi evekben hajlektalandzsungelle alakult at, a kozparkok fai kozott vagy a setaloutca novenyladaiba vegzik a dolgukat az osszes padon dogolve isznak alszanak! Legyen ennek vegre vege! Akinek nem tetszik a rendelet az vigye haza oket!
hentes
2018. június 12. 22:27
Mindegy mi van benne, semmi jelentősége.
n0ri68
2018. június 12. 21:04
KMK is lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik