Nekik semmi sem drága

2018. január 18. 06:08

El a kezet a gyerekeinkről! Egyáltalán, hogyan képzeli bárki is azt, hogy általános iskolásokat és kamaszokat tüntetni hív?

2018. január 18. 06:08
Jurák Kata

„El a kezet a gyerekeinkről! Egyáltalán, hogyan képzeli bárki is azt, hogy általános iskolásokat és kamaszokat tüntetni hív? Az egyetemisták legalább már szavazati joggal rendelkeznek, felnőttként maguk dönthetnek arról, hogy tanulni vagy politizálni akarnak-e aktuálisan inkább, mert ez utóbbi esetleg jó buli, de 18 éven aluliakat a politika eszközeként felhasználni aljas dolog.

Ezen még akkor is megdöbbenünk, ha tudjuk, látjuk, hogy a kampányban az ellenzék számára semmi sem drága, mert az életben maradásuk a tét. Értjük, hiszen láttuk, hogy a felnőtteket már nem tudják mivel megszólítani, az utóbbi hónapok dirrel-durral beharangozott kormányellenes megmozdulásai sorra csúfos kudarcot vallottak, kínos érdektelenségbe fulladtak.

A magukra maradt zavarkeltők most olyan gyermekded akciókkal igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, mint a festékdobálás. Az e téren már rutinosnak nevezhető Gulyás Márton ellenzéki aktivista néhány társával most az Állami Számvevőszék épületét célozta meg narancssárga festékkel. A rendőrök ezúttal nem tartóztatták le, pedig egészen biztos, hogy a kiszabadítására már készenlétben állt a tavalyról megismert szivárványos szabadcsapat.

A Soros-féle civilek évek óta gyakorolják a »politikamentes« tüntetést, vagyis a demokrácia és a szólásszabadság égisze alatt a »nép nevében« leváltani az Orbán-kormányt. A hazai szervezetek aktivistáinak azonban Magyarországon annak ellenére sem sikerült polgárháborús helyzetet teremteniük, hogy ahhoz jelentős nemzetközi támogatást is kaptak.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2018. január 18. 22:55
Baloldali prominens: "Felháborító! A Fidesz az utcára viszi a politikát." Baloldali prominens kicsit később,már ellenzékben: "Hívjuk az embereket az utcára,a politika róluk szól!" Még mindíg (és még nagyon sokáig így lesz) a baloldal (média-HATALOM!)határozza meg a közbeszéd témáját és minőségét. Konklúzió(m): mi,a nép vagyunk ostoba,önző,értékeit-szellemiségét vesztett,mélysötét,lúzer massza.
balsors
2018. január 18. 20:06
A ballib beveti a hitlerjugend-et.
craopolus
2018. január 18. 12:36
Jurák kata nem szereti a tüntetéseket. Jurák kata őrjöngve-ordibálva tud csak a tüntetéseken figyelmet kicsikarni a tömegből. Jurák kata egy ostoba provokatőr. Jurák kata nem fasza gyerek. Ne légy olyan, mint jurák kata. Amúgy vágjátok, van egy olyan facebookoldal, hogy Jurák Kata idézetek :D Ajánlom mindenkinek, aki szereti a Coelho-féle magasságokat és szeret röhögni ezen a sápadt, sipítozó picsán. Valamelyik fideszes kolléga mondta, hogy Jurák kata nem a legélesebb kés a fiókban, viszont ilyen törtető, szolgalelkű úthengerekre szükség van.
Sulammit
2018. január 18. 10:29
De bezzeg, ha egy plébános a saját hívei előtt szentmise után a kormány mellett szól, hörög az egész ellenzék, hogy hú, meg ha, meg nahát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik