Marci felköp és alá áll

2018. január 18. 11:41

Íme Gulyás aktivista heti rendszerváltó programja.

2018. január 18. 11:41
Máté T. Gyula
Pesti Srácok

„Íme Gulyás aktivista heti rendszerváltó programja.

Hétfő: Felköp az égbe, majd alá áll. Ha a slejm visszaeséséig ötször el tudja mondani, hogy »Orbán bukjon meg«, akkor elégedetten posztolhatja lázadó tettét. Mivel egy újféle, progresszív ellenzéki harcmodorról van szó, aminek minden részletét alaposan ki kell dolgozni, nem szabad kapkodni – ezzel el is megy a hét első napja.

Kedd: Kimegy az utcára Holle anyót szuggerálni. Ez a korábbinál is sikeresebbnek ígérkező akció. Ugyanis ha elkezd esni a hó, akkor Gulyás Marci a király, és összehívhat egy újabb ellenzéki egyeztetést. Ha nem, kiad egy közleményt, hogy a Fidesz diktatórikus eszközökkel akadályozza a hóesést. Amennyiben ennek ellenére még mindig nem bukott meg az Orbán-kormány, az eljárást kipróbálhatja jeges- és ónos esővel, avagy égből potyogó kisebbségi gyerekekkel. Utóbbi főleg praktikus, mert erre biztos tud szerezni alapítványi támogatást is.

Szerda: Vesz huszonöt deka ementáli sajtot, és megszámolja a rajta lévő lyukakat. A végeredménynek nincs jelentősége, a sok kevés, a kevés sok. Mindezt összegzi egy, a földművelésügyi tárcának írt szakértői petícióban, amelyben a hazai mezőgazdaság reformját kéri számon a fideszes miniszteren. Ezután megeszi a sajtot, és egy lábjegyzetben ütemezett éhségsztrájkot helyez kilátásba, ha nem teljesülnek egyelőre még kidolgozás alatt álló követelései. Az ütemezés azt jelenti, hogy csak akkor vonja meg magától a táplálékot, ha nem éhes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. január 18. 13:28
"Felköp az égbe, majd alá áll. Ha a slejm visszaeséséig ötször el tudja mondani, hogy" - lejárt a földbérleti szerződése, meg díjhátraléka van, meg nyóc családi gazdaság (köztük egy 2800 hektáros, egy bálásruha-kereskedő meg egy salgótarjáni építőipari Bt.), akkor MINISZTER lesz belőle! Igaz, hogy csak olyan izé.... olyan fideszes, de mégiscsak... egy kisváros polgármesteréből! Hujjjjé! http://www.parlament.hu/documents/static/biz40/bizjkv40/MGB/1406041.pdf 29. oldal: (Fazekas Sándor miniszter) "...a pályázók néha túloztak, elkerülte a figyelmüket néhány tény, vagy pedig a politikai küzdőtérre kéredzkedtek be a pályázati sérelmeikkel. Ilyen kategóriában van Kishantos is, amely, ugye, ökogazdaság meg termelőcégként is van elkönyvelve, de, tisztelt bizottság, Kishantos egy pártközpont. Induljunk a történet elejéről! Az Élőlánc Magyarországért egy pártnak a központja, egy biogazdálkodást folytató, de igazából agrártámogatásból élő szervezet, egy politikai szervezet, és így vett részt abban a vitában, ami kibontakozott itt a közelmúltban."
bela barva
2018. január 18. 13:03
Hagyják abba a Marcizást. Márton. A marci egy kedveskedő megszóliáts. Márpedig ez a féreg minden csak nem kedves, és szerethető.
2006erlelo
2018. január 18. 12:52
Ezt a vitatott nemű fehérjehalmazt valaki üsse már homlokon.Én sajnos nem a fővárosban lakom, de bárkit felhatalmazok erre.Persze nem kell , hogy ott lebzseljen néhány , nyilván véletlenül arra járó bolsi médiamunkás.Csak csendesen, szépen.
apika2
2018. január 18. 12:43
Na most ha ezeket beengedjük a Parlamentbe, ott is festegetnek majd ha valami nem tetszik? Akkor inkább ne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik