Ezért utálja a baloldal, ha a férfiak bókolnak a nőknek

2017. szeptember 19. 10:19

Desire to Return
Desire to Return

A baloldal meglehetősen sikeres volt abban, hogy meggyőzze mind a nőket, mind a férfiakat arról, hogy a férfi vonzódása a nők iránt eredendően kizsákmányoló, megrontó és romboló.

„Ami igazán feldühíti ezeket az embereket, az nem a »szexizmus«, hanem a tény, hogy egy férfi nyilvánosan elismerheti szégyen nélkül, hogy szexuálisan vonzónak találja a nőket. S ezzel ráadásul más férfiaknak is azt üzeni, hogy ők is megtehetik ugyanezt. Ez azért probléma a baloldal számára, mert keményen kampányolt annak érdekében, hogy démonizálja az ilyen viselkedést. Az előző évtizedekben a baloldal meglehetősen sikeres volt abban, hogy meggyőzze mind a nőket, mind a férfiakat arról, hogy a férfi szexualitás, főleg a férfi szexuális vágy mindig veszélyes. A férfiak szexuális vonzódása a nők iránt – a mondják nekünk – eredendően kizsákmányoló, megrontó és romboló. 

A férfi szexuális vágy ma csak akkor alkalmas a nyilvános bemutatásra, ha más férfiak testére irányul. Ha egy férfi más férfiak testét kívánja, akkor előléptetik az értékesebb teremtmények sorába. Azok a férfiak viszont, akik továbbra is nők iránt éreznek vágyat, megvetésre méltóak.

Hogy bebizonyítsa: nem olyan ogre, aki a nőket kedveli, az átlagos férfi ma hatalmas erőfeszítésekkel úgy tesz, mintha nem venné észre őket. Úgy éli mindennapjait, mint egy aszexuális teremtmény, körülvéve olyan professzionális és társadalmi kultúrával, amely a szexuális tudatosság legvisszafogottabb jelét is zaklatásnak fogja fel. Ha elismered, hogy Helennek jól áll a kék, az büntetendő sértés. Annak elismerése pedig, hogy kedveled a női melleket – öngyilkosság.

Akármennyire is szörnyű ez a helyzet, Clay Travis esete ráirányítja a figyelmet egy még rosszabb jelenségre. A baloldal nem csak a férfi szexualitást gyűlöli. Hanem annak következményeit is. Ha férfi szexualitás ugyanis, ha normális és egészséges, nem egyenlőséghez, hanem kiválasztáshoz és családalapításhoz vezet. 

Nem minden férfi vonzódik egyformán minden nőhöz. A legtöbb férfi számára eljön az idő, amikor már csak egy nő a fontos számára. Nem csapja már a szelet általában a nőknek, csak egy valakire koncentrál, a többieket pedig mellőzi. Nincs ennél egyenlőtlenebb dolog a világon. S a baloldal ki nem állhatja ezt az egyenlőtlenséget.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://m.mandiner.hu/trackback/117884