Már megint a jó öreg aknamunka!

2024. május 10. 19:48

Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek.

2024. május 10. 19:48
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Fotó: MTI/Kovács Attila

„Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek. (Értsd, ne emelkedjen a tanárok és óvónők bére, ne legyenek kórház- és útfejlesztések, és folytathatnánk.)

Büszkén vállalja Gyurcsányné, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot.

Gratulálunk, miniszterelnök-jelölt asszony, lenyűgöző arcátlanság!

Annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra, vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése. A kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk. A nemzetközi programjuk. Ez a kínos, kedves Klára!

Nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak bennük és ennek minden választáson hangot is adnak 2010 óta. Június 9-én újra megtehetjük!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:46
🍓 ️ ­­­I­­g­­­a­z­­i n­i­m­f­­o­m­á­­n­i­­á­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
omega
2024. május 13. 09:45
Dobrev Klára azzal kérkedik,... hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek. Egyszer talán valaki majd megköszöni egy szívlapáttal.
Hopszjuliska
2024. május 12. 18:36
Csak csodálkozom, hogy nem tanul a kebelbarinői esetéből! Nem szeretjük a hazájuk ellen lobbizókat!
irmag2
2024. május 12. 16:45
Dobrev Klára bombaformában van, közérdekből kérjük keresse fel tűzszerészét, vagy robbantásirányítóját! Nekem nem sürgős!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!