Lerománozta az erdélyi hozzászólót Jakab Péter korábbi támogatója (VIDEÓ)

2024. április 04. 09:41

Jakab Péter korábban egy közös live-jukban még „tök jó fej embernek” titulálta a címben említett kommentre reagáló Minoricsot.

2024. április 04. 09:41
null

Nyitóképen: Jakab Péter. Fotó: Peter Kohalmi / AFP

„Erdélyi vagyok, én is szavazni fogok a Fideszre. A nagy Nyugat bukásra van ítélve” – írta egy kommentelő, amely váratlan reakciót váltott ki Minorics Józsefből, Jakab Péter korábbi támogatójából. 

Minorics József korábban Németországban élt, Tik-tok csatornáján sokáig népszerűsítette Jakab Pétert, egy ízben még közös live-ot is készített a bukott pártelnökkel, amelyben Jakab közölte, szerinte Minorics „egy tök jó fej ember”. Miután Minorics hazajött és napokig kísérte Jakab Pétert az országjárásában. Később aztán megszakadt a kapcsolatuk.

„A jó tetves ...dat, te, 

f...kalap, román geci”

– kezdte a fenti kommentre reagáló videóját Minorics, aki videójában a fenti kommentelőnek azt üzente: „hát akkor költözz a jó, b...s p...ba, Oroszországba”.

Mutatjuk az említett felvételt. Figyelem! A videóban számtalan vulgáris kifejezés hallható!

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­­ ­­l­­­á­n­­­y­­o­­k­ ­v­á­r­­n­­a­­k­ ­­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
kakukk_madar
2024. április 04. 12:23
Ezzel a sehonnani "minorics" névvel, ebben a témába kuss van...
törölt felhasználó
2024. április 04. 11:40
Tökéletesen igazságtalan, hogy románok, ukránok, tótok, szerbek, horvátok, sőt tengeren túli "magyarok" is szavazhatnak a magyar belügyekről. Erdély sztárolását meg úgy tűnik, két lehetőség miatt erőlteti az Orbán-kormány a magyarokra: az egyik a pedofil gyerekkereskedelem, a másik meg a pénzmosoda. . .
Tommaso
2024. április 04. 10:06
Orbán egykori támogatója gecinek nevezte orbánt. És milyen igaza volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!