Hihetetlen kiállás Magyarország mellett, az RTL a keresztényeket támadja, Szoboszlai boldogtalan – ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei

2024. április 06. 12:18

Számos váratlan dolog történt a húsvéti ünnepeket követő héten, összefoglaltuk a legérdekesebbeket.

2024. április 06. 12:18

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Hétfőn felmerült, hogy Szoboszlai Dominik távozik jelenlegi klubjától, mivel Szoboszlai annyira csalódott Klopp távozása miatt, hogy nyitott lenne a nyári távozásra. Cristiano Ronaldo szaúdi klubja, az al-Nasszr pedig tárt karokkal fogadná. Ám hamar kiderült: a hír mindössze egy április 1-jére időzített kacsa volt, amelyről részletesebben itt írtunk.

Váratlan helyről kapott határozott védelmet Magyarország

Kedden derült ki, hogy paradox módon Ilaria Salis jobban tenné, ha Magyarországon maradna, hogy szembenézzen a tárgyalással. Hazánkban ugyanis jobban bánnak vele – számolt be róla az olasz Il Foglio.

Ezt is ajánljuk a témában

Emlékezetes: a szélsőbaloldali antifa aktivista, aki társaival ártatlan emberekre támadt brutális kegyetlenséggel, hónapok óta panaszkodik a magyarországi börtönkörülményekre, az olasz sajtó pedig korábban mártírként kezelte azt követelve, hogy a magyar bíróság engedélyezze az olaszországi házi őrizetet.

Üdítően hat tehát az olasz lap józan hangja, amely rámutat: az Emberi Jogok Európai Bíróságának jelentései alapján egyértelműen rosszabbak az olaszországi börtönkörülmények, mint a hazaiak.

Az adatok szerint Törökország és Oroszország után Olaszországgal szemben hozta a legtöbb ítéletet a Bíróság, kilencszer kínzásért – Magyarország esetében ilyen ítélet sohasem történt –, ráadásul az olasz börtönök lényegesen zsúfoltabbak, mint a magyar intézmények.

Az RTL a húsvéti ünnepekkor borzolta a kedélyeket

A Mi kis falunk című, RTL Klubon futó sorozat harmincadikán sugárzott részében a Pajkaszeg névre hallgató fiktív település plébánosa betért egy sztriptízbárba. És habár a történet szerint az atya nem a bűnös élvezeteket kereste, hanem a nyájához tartozó egyik idős hölgy kérte meg rá, nézzen utána, jól van-e lányunokája, a részlet botrányt kavart a közösségi médiában, felvetve a kérdést:

ezt az olcsó helyzetkomikumot tényleg nagyszombaton volt feltétlenül szükséges bevetni?

Erről itt írtunk részletesebben.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Bármikor máskor is leadhatták volna ezt az epizódot, de a szerkesztők választása éppen a kereszténység legnagyobb ünnepére esett.

***

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­k­­ ­v­­­á­­r­­n­­­a­­­k­­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
melybuvar
2024. április 07. 12:27
Nem lehetne kitiltani ezt a beteglekű "szexikityt". Takarodj innen Te aberrált ótvaros alak.
heyam3
2024. április 06. 19:47
Amit Magyarországon fog letölteni teljes egészében.
heyam3
2024. április 06. 19:46
Minden egyes Magyarországot és a magyar igazságszolgáltatást ért alaptalan támadás és rágalmazás egy plusz évet jelent ennek az elvetemült bűnözőnek a számláján.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!