Elemző: ezért ment a nagyvárosi liberális értelmiség szentélyébe Magyar Péter

2024. április 03. 15:03

Kiszelly Zoltán politológus szerint Magyar Péter rájött, hogy jobbról nem tud szavazókat nyerni, ezért most a baloldaliaknak és liberálisoknak udvarol.

2024. április 03. 15:03

Nyitókép: Magyar Péter a Spinoza Színház pódiumán. Fotó: Youtube/képernyőkép

Magyar Péter a Spinoza Színházban vendégeskedett, ahol Rangos Katalin vendégeként adott hosszabb lélegzetű interjút. Kiszelly Zoltán politológus szerint nagyon is tudatosan választotta ezt a megszólalási lehetőséget. „A közelmúlt közvélemény-kutatási adatai azt mutatják, hogy 

a Fidesztől nem tud szavazatokat elhozni, maradtak a baloldaliak, a liberálisok és a bizonytalanok. 

Ezért ment el a Spinoza Színházba, a nagyvárosi liberális értelmiség szentélyébe Magyar Péter. Nem új keletű, ugyanezt tette anno Vona Gábor és Márki-Zay Péter is, akik szintén azzal szembesültek, hogy a Fidesztől nem tudnak szavazókat leválasztani” – vélekedett Kiszelly Zoltán. 

Kiszelly Zoltán politológus szerint Magyar Péter képtelen szavazatokat elhozni a Fidesztől. 
Fotó: MTI-archív/Kovács Tamás

Ezt is ajánljuk a témában

A politológus szerint Magyar Péter láthatóan kommunikációs támadási célt váltott és már Orbán Viktor miniszterelnököt is élesen támadja, ezt pedig azért teszi, hogy még jobban figyeljenek rá és azt reméli, ha Orbánt támadja, hevesebb lesz a válaszreakció is, ami a zöldmezős pártját emelné a Fidesz fő kihívójának szerepébe. Kiszelly Zoltán szerint 

Magyar kommunikációs stratégiájának az alapja, az „egy hét, egy hír”, 

vagyis megpróbálja úgy tematizálni a közbeszédet, hogy mindig adjon egy heti beszédtémát magáról. „Olyat kell mondania, aminek hosszú a felezési ideje” – mondja a politológus, aki szerint Magyar akkor „dob be” majd egy újabb titkos hangfelvételt, amikor már kezdi azt érezni, hogy csökken a rá irányuló figyelem, vagy ha kommunikációs szempontból át akarja hidalni a pünkösdi hosszú hétvégét.  

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­­g­ö­­­s­­ ­­l­á­­n­y­o­­­k­ ­v­­á­­r­n­­a­­­k­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
makapaka2
2024. április 04. 09:41
Poloska Péter jól fizető állást akár az EP-ben,ezért BÁRMIT megtenne. Űgy mint MZP, akár az ördöggel is összefog.
syphax-2
2024. április 04. 08:33
"....Ezért ment el a Spinoza Színházba, a nagyvárosi liberális értelmiség szentélyébe Magyar Péter. .." RÁB.......NAK MÉG A LIBERÁLGENYÓK A NAGY-NAGY m.p. dicsőítésre frankón. Csinájják csak hadd' csinájják a nagy-nagy m.p. seggnyalást!!! Bemennek a csőbe frankón....
moricka13-3
2024. április 04. 05:20
Röhög az Osztály, sőt fuldoklik is attól, ahogyan Magyar Péter a volt kenyéradói diffamálása mellett milyen jól megtörölte a Spinozában a Gyurcsány falkavezérelte igazán egyszer sem volt ellenzék, de még a műsorvezető által fémjelzett Liberálisok méretes orrát is, és már csak az hiányzott a Rangos estéken, hogy a mesebeli "Én vagyok a legerősebb!" lózungot is ismételgesse hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!