Vona nyílt levelet írt Magyar Péternek – vitára hívta, és egyúttal cáfolt egy friss pletykát

2024. március 04. 09:43

„A NER lebontásáért végzett munkádhoz sok sikert, erőt és alázatot kívánok!”

2024. március 04. 09:43

Vona Gábor, a Második Reformkor Párt elnöke Magyar Péternek szóló nyílt levelet tett közzé közösségi oldalán, amelyben cáfolja azt a napokban terjedő híresztelést, miszerint a politikai pályára készülő Magyar lenne pártjának a listavezetője.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vona Gábor

Facebook

Idézőjel

Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket.

„Mivel az elmúlt napokban több újságíró is megkeresett, hogy igaz-e az a terjedő pletyka, hogy a Második Reformkor listavezetője leszel, kénytelen vagyok ezt nyilvánosan cáfolni. Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket.

Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok.

Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be”

– fogalmazott Vona Gábor, majd hozzátette:

„A 2RK az értelmes és konstruktív vita híve. Várjuk Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc válaszát, és minden bizonnyal fogunk vitát folytatni a Mi Hazánk, a Momentum vagy a többi párt vezetőivel. Egészen az elmúlt napokig nem gondoltam, hogy a te ügyedben nekünk bármit mondani kellene, úgy voltunk vele, majd eldől, mit is akarsz és tervezel pontosan.

Most, hogy minden bizonnyal politikai szerepvállalásra adod a fejed, a helyzet megváltozott. Ezúton szeretnélek meghívni egy kulturált és higgadt vitára az ország jövőjéről.

Az ország polgárosodását a Második Reformkor szerint az érdemi és konstruktív vitakultúra meghonosítása alapozhatja meg. Mutassuk meg együtt, hogy ez lehetséges!” – zárta gondolatait a Második Reformkor Párt elnöke.

Vona a nyílt levél végén sok sikert kívánt Magyar Péternek a NER lebontásáért végzett munkájához!

A megszólított, Magyar Péter a poszt alatti kommentjében elfogadta a meghívást, így hamarosan sor kerülhet a nyilvános vitára.

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­l­á­­­n­­y­­o­­k­­­ ­­v­á­­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
DeGar
2024. március 05. 22:41
Magyar elmondta, hogy az elkövetkező 10 évben nem lesz munkája, a 3 gyerekre viszont illik fizetni, főleg hogyha a volt feleség nek sincs pillanatnyilag munkája. Gondolom, hogy a tetemes hitelt is törleszteni kell. Munka nélkül az új barátnőnek sem biztos, hogy vonzó, ezért megpróbál egy pártot összehozni, és abból megélni.Elvégre Jakab is hazavitt sokáig havi pár milliót, szerintem ilyen egyszerű a nagy megvilágosodás.
DeGar
2024. március 05. 22:30
Remélem, hogy Vona bemutatja a jellemóriás Magyarnak a sok hűhón kívül semmi eszét.
google-2
2024. március 04. 18:41
Gigászok csatája mikroban mérve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!