Újabb botrány a láthatáron: Ördög Nórát szapulta Kajdi Csaba, tombolnak a balos hiénák

2024. március 20. 20:21

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.

2024. március 20. 20:21
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Ördög Nóra Facebook oldala

 

„Úgy tűnik, az elfogadó, toleráns liberálisok mind a mai napig nem tudták feldolgozni, hogy voltak olyan közéleti személyiségek, akik nem voltak hajlandóak azon a bizonyos influenszertüntetésen részt venni, amelyről természetesen utólag kiderült, hogy sem politika-, sem erőszakmentes nem volt. Ezúttal Kajdi Csaba, a balosok egyik leghangosabb megmondóembere ugrott neki a Telex podcastjében Ördög Nóra műsorvezetőnek, amiért nem állt be a baloldali hergelők közé:

„(…) Azt gondolom, hogy valamilyen társadalmi szerepvállalás kötelező lenne mindenkinek. Mondjuk Ördög Nóra kiírja a Facebook-oldalára, hogy ő mindenféle politikamentesen, senkinek a pártjára, de a gyermekek milyen fontosak. Szerintem legyen véleménye Ördög Nórának. Ördög Nóra egy nagyon meghatározó, profi médiaszemélyiség, álljon ki a gyerekekért. De nyilván a TV2-ben ne legyen, érted?(…)”

Helyben vagyunk! A haladó gondolkodású liberálisok úgy gondolkoznak, hogy aki nincs velük, az ellenük van. Ezt képviselték mindig. Szerintük csak egy igazság létezik, az övék, és akinek egy kicsit is eltér a véleménye, az már egy buta, primitív, tehetségtelen pária. Azt használták ki álnok módon annak a bizonyos tüntetésnek a szervezői, hogy a gyermekek védelme egy közös ügy, mindenki egyetért vele. Aki azonban átlátott a szitán, és pontosan tudta, hogy a gyerekvédelem csupán egy ürügy a kormányelleni fellépésre, és nem volt hajlandó a nevét adni a rendezvényhez, nyomban számkivetett lett a szemükben. Kajdi egyébként kimondja a lényeget: legyen véleménye Ördög Nórának, ha az a vélemény egybecseng az ővékével, de a TV2-ben már ne legyen véleménye. Azt meg csak költői kérdésként teszem fel, hogy mit gondolhat Kajdi mondjuk Nagy Feróról vagy éppen Ákosról?

Amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kisökörnek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­n­y­o­­k­­ ­­­v­­á­­r­­n­a­­­k­­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
KBA98
2024. március 22. 17:49
Ördög Nórának van egy szép családja és nem fogja egy buzi trollkodása miatt szétcseszni!
fekete-hunyor
2024. március 22. 04:07
A Nóra üzletasszony is, tehát nyilvánosan nem áll ki senki mellé! Ez a nyomorult, akinek tényleg csak kutyája van, nem érti.
Geza2
2024. március 21. 22:02
Itt nem azon kellett átlátni, hogy gyerekvédelem címén kormány ellenes tüntetést szerveztek. Hadd szervezzenek! Bőven van miért kritizálni a kormányt. Itt azon kellett átlátni, hogy vv Zsóti szervezte a gyerekvédelmi tüntetést, akitől szintén meg kellene védeni a gyerekeket. Úgy lett feltüntetve a homoszexualitás, mintha az normalitás része lenne. Magukat normálisnak beállítva védik a gyerekeket a többiekkel együtt, miközben az ő aberrált szexualitásuk hasonlóan káros a gyerekekre (is), mint a pedofiloké.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!