Lukácsi Katalin a Hamász propagandatermékeihez hasonlította Varga Judit drámai interjúját (VIDEÓ)

2024. március 30. 17:28

Erős mondatokkal indult a Magyar Hang műsora.

2024. március 30. 17:28
Varga Judit

Fotó: YouTube-képernyőmentés

Varga Judit kitálalt Magyar Péterről” címmel adták közre a Flaszter 286. adását. A Magyar Hang műsora egy erős megnyilvánulással vette kezdetét: Lukácsi Katalin, a Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi elnökségi tagja a Hamász propagandatermékeihez hasonlította Varga Judit drámai interjúját.

„Elém jött egy hirdetés a közösségi médiában, hogy »Gázában a terhes anyák éheznek«, rögtön megvilágosodtam, hogy

ez ugyanaz a logika és propaganda eszköz, amit most Varga Juditon keresztül láttunk.

Attól még éheznek, és attól még Varga Judit is bántalmazott lehet, de ez egy velejéig romlott propagandától így előadni, mártírként kezelni, még inkább azt erősíti, hogy milyen országban élünk. Az tragédia” – jelentette ki Lukácsi Katalin.

Mint ismert, a volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a Frizbi című műsorban drámai részleteket mesélt a Magyar Péterrel való házasságáról, amelyben éveken keresztül szenvedett a kapcsolati erőszak különböző formáitól.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­­ö­­­s­­ ­­l­á­­­n­­­y­o­k­­­ ­v­­á­r­n­­­a­­k­­ ­­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. március 31. 13:57
2010 óta Magyarország aranykorát éljük, mert az ország belsö ellenségei soha nem voltak ennyire öszintén és megérdemelten megvetettek a lakosság körében mint az utóbbi 10-14 évben. Ma minden magyar szorongás nélkül élhet, és aki maga is tesz azért, az jól is élhet. Nem volt ez mindig így, föleg nem Rákosi és Gyurcsány alatt.
Palatin
2024. március 31. 13:14
Egyébként, mit foglakozunk mi ezzel a könnyü súlyu, elkényeztett selyemfiuval. Legyen ö Gyurcsány gondja, hiszen MP a Fecó trutymóját kavarja föl.
2024. március 31. 13:09 Szerkesztve
Ha igaz, hogy Varga Judít felpofozta Magyar Pétert azt két okból is örvendetes. Egyrészt az a nyápic, szemtelen, beképzelt hólyag biztosan megérdemelte. Másrészt Magyar Péter lelkes rajongóinak nem árt tudni, hogy ki is valójában ez az éppen hogy kikelt lárva. Ha ö egy ilyen nyamvadt fizikumu egyed, akkor a személyi örizete vagyonokba fog kerülni. Spaciális WC kell majd neki, nehogy beleessen, elökóstolók, öltöztetök, stb. Eddig ezekröl az általa megalázott, de ragyogó fizikumu, sportos felesége gondoskodott Sokszor csóválják a fejüket a kommentelök, hogy hogyan nem tudta otthagyni Varga Judit ezt a pszichopata, enervált, de nagypofájú fickót. Judit bevallotta, hogy volt idö, amikor még szerette ezt a latrot. Hobbipszichológusként van szerencsém valamennyire ismerni a nöi lélek kiismerhetetlen rejtelmeit is. Vannak olyan melegszívö, önzetlen, gondoskodó nök, akik mindent megtesznek még a teljesen érdemtelen párjuknak is, van aki egész életében ezt teszi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!