Kedves Magyar Péter!

2024. március 04. 09:44

Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket.

2024. március 04. 09:44
Vona Gábor
Vona Gábor
Facebook

„Mivel az elmúlt napokban több újságíró is megkeresett, hogy igaz-e az a terjedő pletyka, hogy a Második Reformkor listavezetője leszel, kénytelen vagyok ezt nyilvánosan cáfolni. Nem kerestünk téged, és tudomásom szerint te sem bennünket.

Ha valaki nyitott és megértő abban, ha egy ember megváltozik és szembenéz a korábban képviselt álláspontjával, az pont én vagyok.

Érdeklődéssel figyelem a megnyilvánulásaid, ahogy azt is, ahogy az ellenzéki pártok egymásra licitálnak érted, hogy a hirtelen jött népszerűségedet becsatornázzák, és azt is, hogy a kormány mekkora erőket mozgat, hogy bohócnak állítson be.

A 2RK az értelmes és konstruktív vita híve. Várjuk Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc válaszát, és minden bizonnyal fogunk vitát folytatni a Mi Hazánk, a Momentum vagy a többi párt vezetőivel. Egészen az elmúlt napokig nem gondoltam, hogy a te ügyedben nekünk bármit mondani kellene, úgy voltunk vele, majd eldől, mit is akarsz és tervezel pontosan.

Most, hogy minden bizonnyal politikai szerepvállalásra adod a fejed, a helyzet megváltozott. Ezúton szeretnélek meghívni egy kulturált és higgadt vitára az ország jövőjéről.

Az ország polgárosodását a Második Reformkor szerint az érdemi és konstruktív vitakultúra meghonosítása alapozhatja meg. Mutassuk meg együtt, hogy ez lehetséges!

A NER lebontásáért végzett munkádhoz sok sikert, erőt és alázatot kívánok!”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Facebook/Vona Gábor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­­­A­ ­d­ö­­­g­­ö­s­­­ ­­l­á­n­­y­o­k­­ ­­­v­­­á­r­­n­a­k­­­ ­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
MyOp
2024. március 05. 00:28
Ez aztán szerelmeslevél a javából. Éljen a közéleti meleg erotika!
august
2024. március 04. 21:20
Reménybeli megbeszélés kerekedik ebből ahol egy influenszer, és a Wishről rendelt fapados Gattyán az aktuálpolitikáról kezd el diskurálni Bejelentkezésben azt mondja, hogy harmadik erőként, valójában 263- erőként, ugyanis kb ennyi hivatalosan bejegytett párt működik Magyarországon.
gyaloggos
2024. március 04. 19:34
Kanmacska ! ORBÁNNAK nem is kell vitáznia, NINCS kivel ! MAJD ha lesz egy komolyan vehető miniszterelnök - jelölt, MAJD akkor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!