Előkerült Schadl György és elmondta, mit gondol Magyar Péterről

2024. március 20. 21:47

Az ügyvédje, Morvai Attila azt is hozzátette, hogy az ügyben semmilyen bizonyíték manipulálására utaló jelet nem tapasztaltak.

2024. március 20. 21:47

Nyitókép: YouTube

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy két korrupciós ügyben, a Völner-Schadl-ügyet érintő két témában hallgatták ki a nyomozó ügyészek Magyar Pétert szerda délelőtt. Varga Judit exférje vallomásában

azt állította, hogy bizonyítékai is vannak, de ezeket továbbra sem mutatta be.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség szerdán részletesen azt írta, hogy korrupciós bűncselekmény feljelentése elmulasztásának bűntette miatt indult nyomozásában ma tanúként hallgatta ki Magyar Pétert. Az ügyészség közölte, hogy Magyar Péter a vallomásában

az úgynevezett Völner-Schadl ügyről közölt állításokat, amelyeket bizonyítékokkal nem tudott alátámasztani.

Mivel Magyar Péter azt állította, hogy nem tudta, milyen ügyben idézték, de rendelkezik bizonyítékokkal, erre tekintettel az ügyészség egy későbbi időpontra újra megidézte őt tanúként azzal, hogy ezen bizonyítékokat hozza magával, hiszen csak ezek birtokában lehet majd értékelni a Magyar Péter által elmondottakat.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyarország Ügyészsége képtelen állításnak tartja, hogy a megnevezett ügyben bizonyítékot tartott vissza, vagy bárki az ügyészségen lévő bizonyítékot semmisített volna meg.

Az eljárásban minden olyan személy vádlottként szerepel, akivel szemben vádemelésre alkalmas módon bizonyítani lehetett bűncselekmény elkövetését.

Az rtl.hu megkereste Schadl Györgyöt, hogy megtudja, mi a véleménye Magyar Péter állításairól. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar korábbi elnöke az ügyre reagálva egy mondatot közölt:

Egy számomra ismeretlen személy ámokfutásával kapcsolatban nincs mondanivalóm.”

Ügyvédje, Morvai Attila azt is hozzátette, hogy az ügyben semmilyen bizonyíték manipulálására utaló jelet nem tapasztaltak.

***

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­­s­ ­­l­á­­n­­y­­o­­­k­­­ ­v­á­r­­­n­a­­­k­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
files32
2024. március 21. 07:32
Rogán Antal: Nem ismertem Schadl Györgyöt, és a jövőben sem fogom megismerni Ennyi elég IS
lazio154-2
2024. március 21. 07:16
Tényit előkeresni! Egyik hírbe hozott érintett se mer megszólalni az űgyben? Tényi legalább ilyenkor feljelent!
Lajoss
2024. március 21. 07:15
A Mandinál a Schadl a tiszta hang… 😂😂😂😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!