Ceglédi: Az ellenzéki sajtóban nem merik megkérdezni Magyar Pétert a többi ellenzéki pártról

2024. március 05. 16:51

Az elemző szerint „pontosan tudják, hogy azzal az új kis kedvenc ki lenne pöckölve”.

2024. március 05. 16:51
null

Az ATV Öt című műsorának legutóbbi adásában is a legfontosabb közéleti témákról beszélgetett Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró. A műsor elején a meghívott vendégek Magyar Péterről, az általa meghirdetett március 15-ei zászlóbontásról, illetve egy esetleges újabb párt alapításáról is diskuráltak.

Ceglédi nem pontosan érti, mi a célja az esetleges új pártnak

Ceglédi Zoltán cinikusan megjegyezte, alig várja, hogy egy újabb párt jöjjön létre, majd hozzátette: nem pontosan érti, mi a célja az esetleges új pártnak, azon kívül, hogy elmondja azokat, amiket bármelyik DK-s kommentelő tíz éve.

Az ellenzéki sajtóban nem merik megkérdezni Magyar Pétert a többi ellenzéki pártról, mert pontosan tudják, hogy azzal az új kis kedvenc ki lenne pöckölve. Legutóbb a Momentum bukott meg azzal, hogy Gyurcsányozott

– magyarázta.

Konok: A régi ellenzéki pártokra sincs szükség

Konok Péter szerint azonban, nemcsak, hogy egy újabb ellenzéki pártra, de a régiekre sincs szükség. Szerinte „a nénik meg a bácsik megint találtak maguknak egy Messiást”.

Hont András pedig egy igencsak érdekes fejleménnyel állt elő. Elmondása szerint ugyanis, a Partizán-interjú után hívta Magyar Pétert az Átlátszóba interjúra, amit Magyar betegségre hivatkozva lemondott. „Ez persze úgy tűnik nem gátolta meg, hogy másnap bemenjen a Magyar Hangba, harmadnap a Telexbe, aztán meg mindenhova máshova” – mondta, majd hozzátette, ő úgy véli, betegen az ember nem szokott zászlóbontásokat szervezni. 

Schiffer András szerint az ember akkor alapít pártot, ha vannak nagyon határozott nézetei és célkitűzései, de ez most nem látszik körvonalazódni.

Hont: Szomorú látlelet a magyar értelmiség állapotáról

Hont András kitért arra is, hogy ez az egész egy katasztrofálisan szomorú látlelet a magyar értelmiség állapotáról, ugyanis szerinte azért kell mindig egy ilyen bennfentes, aki elmondja a titkot, lerántja a leplet a nagy ármányról.

Az elmúlt időszakban közfelháborodást keltett DK-s plakátok ügye is szóba került az adásban, amelyet azóta több ellenzéki politikus is elítélt. Hont András szerint azzal nem lehet megnyerni a kiábrándult fideszeseket, hogy megpróbálja elhitetni velük a DK, hogy a Fidesz egy szörnyű pedofil-hálózat része.

Schiffer: mindent elmond az erkölcsi nívójáról, aki ilyen plakátokat kitesz

Schiffer a Momentum kapcsán elmondta: „Szerintem teljesen felesleges beszélni azoknak a szellemi kvalitásairól, akik először pedofideszes pólóban mennek be a Parlamentbe, majd utána csinálják a műfelháborodást a DK – valóban gusztustalan – plakátkampánya után.” Hozzátette: mindent elmond annak a pártnak az erkölcsi nívójáról, aki egyáltalán ilyen plakátokat kitesz.

Az említett adást itt nézheti vissza:

Nyitókép: ATV képernyőfotó

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bumbi
2024. március 06. 13:43
Úgy lázom az összes NER-be csatornázott "ellenzéki" szakértőt sikerült összeszedni :)))
papamaci57
2024. március 05. 20:14
Konok! Ezt a Messiás dolgot Jeszitől loptad.
drkaca
2024. március 05. 18:30
Ceglédi te ennyire buta vagy? Nem is gondoltuk volna. Mitől kell ennyire félned?
Zsolakomarom
2024. március 05. 17:44
szubroman gazdasagi novekedes 2023 szubroman+szubbulgar lakossagi fogyasztas 2023 elore nem hatra strategiai nyugalom kell nemzetunket megtamadta vmi dagadt balfek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!