Bukta a jogosítványát az Üllői úti ámokfutó (VIDEÓ)

2024. március 13. 10:39

Egymás után négyszer hajtott át a piroson, miközben ittasan menekült a rendőrök elől egy férfi.

2024. március 13. 10:39

A Vezess.hu keddi cikkében azt írja: tavaly decemberben autós üldözésbe torkollott egy éjjeli közúti ellenőrzés egy sikertelen igazoltatást követően, a sofőr ugyanis ahelyett, hogy megállt volna a járőrök jelzésére, gyorsított, és elszáguldott mellettük az Üllői úton. A portál szerint hiába próbálták a rendőrök megkülönböztető fény- és hangjelzésekkel megállásra bírni a sofőrt, aki a menekülése során több közlekedési szabályt is megszegett, 

többek között négy piros lámpát hagyott figyelmen kívül. 

A Renault-jával végül bekanyarodott az Árpád utcába, ahonnan már nem tudott továbbhajtani. A férfi ennek ellenére sem volt hajlandó kiszállni az autóból, ezért testi kényszert alkalmaztak vele szemben.

A Police.hu szerint 260 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki az ámokfutóval szemben, a jogosítványába pedig 32 büntetőpontot jegyeztek be. Mivel így a közlekedési előéleti pontok száma meghaladta a 18-at, az illetékes közlekedési igazgatási hatóság visszavonja a férfi vezetői engedélyét.

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­­o­k­­­ ­­v­­­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
herceg-3
2024. március 13. 19:16
Én a helyszínen tarkón lőttem volna az ilyet! Ha csak a jogsiját vették el, attól még vezethet autót bármikor...! Legfeljebb legközelebb már nem lesz mit elvenni tőle (a törvény szerint...)!
rockercicc
2024. március 13. 13:24
Ehhez képest kíváncsi leszek mit fog kapni a 3 embert halálra gázoló hülye picsa.
Csomorkany
2024. március 13. 12:24
Ámerikában ez gyilkossági kísérlet volna: arra kényszerítette a rendőröket, hogy életük kockáztatásával üldözzék. Jó, mondjuk valszeg csak akkor értékelnék így, ha fehér férfi volna az elkövető, de az itt megvolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!