A harmadik alabárdos előlép a sorból, és lefejezi a gonosz királyt

2024. március 25. 17:47

Már a kóros hiszékenység kategóriájába tartozik mindezt úgy interpretálni, hogy végre jön valaki „belülről”, és megdönti a NER-t.

2024. március 25. 17:47
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Érkezik valaki a NER hátsó traktusából és kísérőszemélyzetéből, aki eddig semmi jelét nem adta, hogy baja volna a rendszerrel, majd a legvadabb ellenzéki módjára elkezd orbánozni, hipp-hopp megszervez egy több tízmilliós büdzséjű rendezvényt, és hihetetlenül erős social media menedzsment áll mögötte, viszont hol egykori felesége és a lemondott köztársasági elnök védelmezőjeként, hol előbbi engesztelhetetlen ellenfeleként mutatja magát.

Már-már a kóros hiszékenység kategóriájába tartozik mindezt úgy interpretálni, hogy végre jön valaki »belülről«, és tuti információkkal megdönti a NER-t, de legalábbis – hiszen onnan érkezett – meg tudja szólítani a Fidesz-szavazókat. A harmadik alabárdos előlép a sorból, és lefejezi a gonosz királyt, de legalábbis fölszólítja a tánckart, hogy álljon át vele az ellenséghez.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tavirozsa2
2024. március 31. 20:15
Ez egy FB -ről származó írás: "Én már a válásuk óta figyelem Magyar Péter tevékenységét a közösségi médiában. Nekem azok alapján olyan embernek tűnt már akkor is, amikor még tényleg csak Varga Judit exférjeként meghúzódott a háttérben, akinek nagyon nagy szerepet tölt be az életében a pénz és a hivalkodás. Tavaly nyáron elment az El Caminóra...kereszttel a nyakában szelfizni, de csak pár napra, nem végigjárni. Karácsonykor Dubaiba vitte a gyerekeit stílusosan, nyilván megtehette, hiszen eltartotta az exfelesége révén a NER. Január közepén észrevettem, hogy átalakította a korábbi sima magánoldalát Facebookon, és létrehozta az új "közszereplő" Ne féljetek Facebook-oldalt; az Instagramról pedig törölte az összes korábbi magánjellegű képet, csak a közszereplői szerepre alkalmas fotókat tartotta meg...." Nem tudom,hogy igaz-e...
valerian-0
2024. március 27. 00:24
Elég kóros ez a gagyi péter faszi. Úgy rohanta le a baloldalt, mint Hitler Lengyelországot 1939-ben. De nem hiszem, hogy el fog jut ni 1945-ig. Az idõ egyre gyorsul, a bábok egyre gyorsabban hullanak.
remi
2024. március 26. 07:18
Ugye ma kedd van és a zormány általában keddenként bukik. Néha többször is, de keddenként a leggyakrabban. De most negyed 8 körül vagyunk és -mint tudjuk- 9:00-kor fog kikerülni a bizonyíték, helyesebben A BIZONYÍTÉK a jútyúbra, tehát ormány ma már 9:01-kor megbukik. Az még nem világos, hogy ma déltől bolgárovics tehénova lesz-e már a miniszterelnök, esetleg hungaropetr ütődik cárrá a Duna jegén, de meg kell várni és hamarosan megtudjuk.
Pelso j.
2024. március 26. 05:33
Dehogy dönti meg, bandi. Viszont rámutat, hogy rothad belülről. kóros hiszékenységet meg nem célszerű emlegetni, hisz pont abból lettek a kétharmadok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!