Szanyi Tibor: Távoznia kell a posztjáról Karácsony Gergelynek!

2024. február 07. 13:38

„Budapesten nem történt semmi az elmúlt öt év alatt” – fogalmazott a volt MSZP-s politikus.

2024. február 07. 13:38

Budapest érdekében lemondásra szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert a Szolidaritás Mozgalom, amely közleményében azt is kiemelte, ha nem teszi meg most, akkor ne induljon a főpolgármester-választáson. Szanyi Tibor az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elnöke (a Szolidaritás Mozgalom szövetségese) a Mandiner kérdésére kijelentette, pártként egyetértenek Szolidaritás Mozgalom véleményével és ők is tartják: Karácsonynak távoznia kell a székéből.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Nem állítjuk, hogy a szabadulóművész városvezető akár egyetlen törvénytelenül megszerzett forintot is eltett volna. De a politikai felelősség mégiscsak az övé ezért a zűrzavarért. Kacsoh Dániel írása.

„Budapesten nem történt semmi az elmúlt öt év alatt

azon kívül, hogy felfestettek egy halom biciklisávot, a tömegközlekedés pöfög-döcög, az agglomerációból órákig tart ki és bemenni a fővárosba, a Lánchidat pedig lezáratták az autósok elől, ami szintén téves döntés volt. És akkor még nem beszéltem az átláthatatlan pénzügyekről” – fogalmazott Szanyi Tibor, aki tartja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom felzárkózik a Szolidaritás Mozgalom mögé, amely inkább Vitézy Dávidot támogatná a főpolgármester-választáson (persze ha elindul) a közlekedés terén szerzett tapasztalatai alapján, de azt is hozzá tette: „A közlekedésben mindent elhiszünk neki, de egyelőre nem látjuk, hogy a szociális kérdésekben, az egészségügy vagy az oktatás területén mi a jövőképe.”

Szerinte nagy bűne a Karácsony Gergely vezette Budapestnek, hogy sokaknak megoldatlan a lakáshelyzete, a bérleti díjak pedig az egekben vannak, ezeket a kérdéseket is rendezni kellene. 

Szanyi Tibor is elégedetlen Karácsony munkájával
Forrás: MTI-archív/Balogh Zoltán

A főpolgármestert lemondásra felszólító Szolidaritás Mozgalom 2019-ben egyébként még Karácsonyt támogatta a főpolgármester-választáson, ám nagyot csalódtak, hiszen 

a megválasztása előtt Karácsony még támogatta a mozgalom zebraminimum-programját, a megválasztása után viszont már szóba sem állt velük. 

A mozgalom ugyanis úgy látja azóta is, nem lenne annyi halálos közlekedési baleset a budapesti zebrákon, ha megoldott lenne az átkelők kivilágítása, előrejelzése, vagy a felfestése, sok helyen ugyanis már régen lekopott a festék az átkelőkön. Arról nem is beszélve, hogy szeretnék elérni, a különböző navigációkban a közelgő zebrákra figyelmeztessék az autósokat. Ezt szerette volna rendezni a Szolidaritás Mozgalom, ám 2019 után már hiába keresték Karácsony Gergelyt, nem kaptak időpontot az egyeztetésre. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Újabb párt követeli Karácsony Gergely lemondását. Fotó: MTI-archív/Burzák Noémi



 

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 07. 22:22 Szerkesztve
Miért lett ilyen szar minden Pesten ? Karácsony: - nem tudom, nem voltam ott, legalábbis éber állapotban nem, csak hiperpasszívan, egyébként is felmentésem van életből, tőlem ilyen ne kérjenek, én éttermiségi vagyok, adjunTKus, egyébként is, nem elég, hogy magas és vékony vagyok, és a komcsi vénasszonyok ránedvesednek a hülye vigyoromra ?
mirage-2
2024. február 07. 18:22
VÉGRE VALAKI KIMONDTA !!!!
makapaka2
2024. február 07. 18:21
Akinek van némi józan esze, az így látja. Kamugeli alkalmatlan főpolgármesternek! Tehetségtelen, bábként mozgatható, hazug tolvaj, aki korrupciós ügyekbe keveredett.
atti64
2024. február 07. 16:09
KARÁCSONY FA NEM EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!