Karaktergyilkosok

2024. február 13. 19:04

Ha a Fidesz minden tehetséges ellenfelet azonnal lekaraktergyilkol, a tehetségtelenek miért maradnak mégis a színen?

2024. február 13. 19:04
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Karaktergyilkosok

A szakadatlan kudarcokat magyarázni próbáló ellenzéki önfelmentés egyik fényesre csiszolt toposza, hogy azért nem támadnak tehetséges ellenzéki politikusok, mert a Fidesz minden potenciális ellenfelet azonnal lekaraktergyilkol. Ez természetesen hülyeség, a legkevésbé sem magyarázza meg, hogy akkor a tehetségtelenek miért maradnak mégis a színen.

Ha viszont valódi karaktergyilkosságot akar valaki látni, elég, ha követi, amit az ellenzék Novák Katalinnal szemben elkövet, egészen a mocskos szájú klubrádiós verbális verőemberig. Tudtuk, hogy a politika időnként szennyet is sodor magával, de hogy ennyire, azért az sokunkat váratlanul ért.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2024. február 15. 04:02
Egészséges közerkölcs fenntartása( főleg annak igénye) nélkül minden rendszer borul. Előbb, mint utóbb. És mivel csak emberek vagyunk, akik ezt kitalálták, magunkért vagyunk felelősek, hogy ezt az igényt meddig és mennyire tudjuk fönntartani utódaink számára emlékül. Már ha jót akarunk nekik.
Bell & Sebastian
2024. február 14. 09:16
Ez D-dúr és e-moll! Magyarországon is mediátori szerepe van a médiának. Előzékenyen segít értelmezni a kaotikus valóságot, ami tulajdonképpen nem az, pofonegyszerű elvek mozgatják. Aki nem Népszabadságon nőtt fel, azaz nem ismeri a kommunikációs trükköket, amelyek egyre kifinomultabbak, az mindent jól beszop. Minek utána mindenhol, ahol nem magyarul beszélnek, tátva marad a szája, jé, hát ezt így is lehet? Mindenhol nyíltan folyik az agymosás, csak van ahol jobban honorálják azt, aki mindezt elhiszi. Bencsik jó pénzért még terjeszti is a sok marhaságot, amit a reggeli silabuszban elé tesznek. Mi meg úgy vagyunk vele, ingyen sem érdekel a bábszínházuk.
csabaapa-2
2024. február 14. 09:13 Szerkesztve
Az állandósult közállapotok - "vért inni" akaró közvélemény, az állandó hecckampányok és virtuális lincselések - miatt az aktív politizálástól már önkormányzati szinten távol tartják magukat a decens, magabíró értelmiségiek és a közügyek iránt érdeklődök. Ezért akik maradnak, azok az ügyeskedők, szerencselovagok, lelkiismerettel nem rendelkező nihilisták. Ez egyébként immáron igaz valamennyi pártra és szervezetre, annyi kiegészítéssel, hogy a Fidesz az MCC révén próbál valamiféle utánpótlásban gondolkodni. A másik oldalnál is van utánpótlási törekvés, de annak fő szervezői a CIA és a Soros alapítványok.
Pernahajder
2024. február 14. 06:51
"Ha a Fidesz minden tehetséges ellenfelet azonnal lekaraktergyilkol, a tehetségtelenek miért maradnak mégis a színen?" Csak a nyitóképen látható 4 majomból 2-t orbán saját zsebből fizet a szarkavarásért. (plusz még jó pár "ellenzékit") Szívesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!