„Ha Azahriah van, minden van, ez egy nagyon ügyesen menedzselt történet” – nyilatkozta Dopeman a pénteki tüntetésről

2024. február 15. 21:53

Pityinger László szerint a megmozduláson „Azahriah csak zoomon jelentkezik, tehát koncert nem lesz”, valamint hozzátette: az influenszerek világa már egy második vonala az ellenzéki politizálásnak.

2024. február 15. 21:53

Dopeman volt a Hír Tv Napi aktuális című műsorának a vendége, amelyben a műsorvezető a pénteki, „civil”, influenszerek által szervezett tüntetésről kérdezte a rappert.

Dopeman: nem lesz politikamentes az ellenzék tüntetése

Pityinger László szerint a tüntetés nem lesz politikamentes, ahogy ennek kapcsán fogalmazott:

Nyilvánvalóan ez egy politikai dologba fog átcsapni, ez nem kérdés” 

– fogalmazott Dopeman, majd kifejtette: „egy valami viszont tudomásomra jutott, ami a tömeg nagyrészének kiábrándító lesz: az, hogy Azahriah csak zoomon jelentkezik, tehát koncert nem lesz. Ha Azahriah van, minden van, ez egy nagyon ügyesen menedzselt történet”.  

Dopeman szerint az influenszerek világa egy második vonala az ellenzéki politizálásnak, ami sokkal élőbb kapcsolatot ápol a társadalmi változásokkal, lekövetik a trendeket és emiatt népszerűek. „A hetvenes évekre jellemző rock zenéhez kötődő lázadást áthelyezték a videós platformokra” – fogalmazott a zenész, aki azt is megerősítette: ő nem kapott hivatalos meghívást az eseményre a szervezőktől.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 01. 10:59
Pityi az ún.nemzeti oldal új üdvöskéje… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
csapláros
2024. február 16. 09:18
Lakat1983csapláros 2024. február 16. 04:32 ..."Szegény románok! Nem csoda, ha felháborodtak: hallgathatták rendszeresen a Kistehén meg a többi libsi fellépő nyekergését...!" Bálványos kapcsán, csupán a mostani "politika mentes" akár mini Majdan , mini tavasz baloldali kísérleten döbben meg az olvasó, hogy mi mindennel való (üres palack, májkrémes doboz, protektoros kesztyűt, maszkok, öngyújtót, tűzgyújtókocka, újságpapír, stb.) "felfegyverkezésre" buzdítják a résztvevőket, akik több helyszínről, minden szinten szinte minden, vélt vagy valós, mindenkit mozgósítani igyekvő, ámde több száznál nem több résztvevővel kívánnak ÚJRA és ÚJRA kormányt döntve belekényszeríteni az országot a LIBERÁLDIKTATÚRÁBA. Ez messze áll az ország és a magyarság dolgairól szerét ejtő, egy KÖZÖS JÖVŐT felvázoló POLITIKUS, stratégiát felvázoló békés beszélgetéstől, amelynek során a bálványosi résztvevő zenekaroknak nem a tömeg összecsődítése a feladata, hanem a szórakoztatásé.
Grogu
2024. február 16. 08:56
Tehát az a magasan képzett oktatja a mandi olvasóit a társadalomról, aki pár éve még ov fejét rugdosta és egyik legismertebb teljesítménye a "megyünk lopni" c. szerzemény. - és ti itt még komolyan is veszitek és bólogattok hozzá. Bravo! Nagy a baj gyerekek...;)
vapepe
2024. február 16. 08:32
Influjencerek, generációs szakadék? Piha, ugyanolyan ostobaságokat követnek el a gyermekeink, mint mi, mielőtt benőtt a fejünk lágya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!