Fodor Gábor: Nem örülök neki, de már megint tévúton jár az ellenzék

2024. február 29. 14:05

A liberális politikus szerint értelmetlen dolog az ellenzék részéről olyanokkal kiállni, hogy Orbán Viktor egy pedofil-hálózat feje, mert az ember rájuk néz, és inkább csomagol.

2024. február 29. 14:05
null

Fodor Gábor volt a Hír TV Napi aktuális vendége. Velkovics Vilmos a beszélgetés elején arról faggatta a liberális politikust, hogy szerinte belefér-e a gyermekvédelemért való aggodalmakba az, hogy Gyurcsány Ferenc a parlamentben azt állítja, „Orbán Viktor egy pedofil-hálózat feje”, vagy esetleg valami teljesen másról van szó.

Nem Gyurcsány Ferenc az érdekes ebben a történetben, mert Gyurcsány Ferenc a legnagyobb ellenzéki párt vezetője, természetes, hogy feláll és beszél (...), 

a nagyobb baj az, hogy az ellenzék már megint tévúton van

 – fogalmazott Fodor, aki elmondása szerint örülne neki, ha lenne egy erős ellenzék az országban, mert nem jó, hogy a jelenlegi kormánypártoknak mindig kétharmada van, ugyanis elkényelmesednek és kontroll sincs felettük.

Mint megjegyzi: meghallgatta a vasárnapi tüntetés szónokait, és megdöbbentette, hogy annak ellenére, hogy a tüntetés a közvetlen elnökválasztásról kellett volna, hogy szóljon, erről szinte alig esett szó.

Minden szónok arra lyukadt ki a beszédében, hogy Magyarországon létezik egy pedofil-hálózat, aminek Orbán Viktor a feje. Na már most, ezt senki nem fogja elhinni, még az ellenzéki szavazók sem. Ez egy teljes zsákutca” – magyarázta. Hozzátette: 

értelmetlen dolog ilyenekkel kiállni, mert az ember rájuk néz, és inkább csomagol.

Láthatóan továbbra is bajban van az ellenzék” – szögezte le.

Nyitókép: Hír TV képernyőfotó

 

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:27
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­á­n­y­­o­­­k­ ­­v­­á­r­n­­­a­­k­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
lefty67
2024. március 05. 20:46
Jut eszembe! Gyermekvédelem ügyében a pénzosztó nagykövetségen minden rendben van? Két férfi(?), két gyerek nem bántja senki szemét?
kbs-real
2024. március 01. 14:30
Azt mondják, a Fidesz 2002 után elfogadta azt az elvet, hogy a politikaki kommunikációt egy értelmes 12 éves szintjére kell kalibrálni, úgy győz meg a legtöbb embert. A jelek szerint az ellenzék ezen messze túltesz, az ő kommunikációjuknak a nem túl értelmes hatéves a célközönsége.
Ad majorem Dei gloriam
2024. március 01. 12:51
"Nem örülök neki, de már megint tévúton jár az ellenzék" Még mindig, Gábor. Még mindig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!