Fidesz: Ez nem ügynököknek való vidék

2024. február 03. 10:34

„Itt nincs többsége azoknak, akik a saját országuk ellen dolgoznak” – szögezte le Dömötör Csaba.

2024. február 03. 10:34
null

„Ez nem ügynököknek való vidék. 

Itt nincs többsége azoknak, akik a saját országuk ellen dolgoznak, sosem volt és nem is lehet” 

– idézett Dömötör Csabától, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettesétől Facebook-oldalán a Fidesz. Mint írták: „üzenjük meg a szponzoraiknak, hogy nekünk nem kell mások koronája, ennek az országnak megvan a sajátja. A baloldalnak persze küldhetnek, de az legyen ugyanúgy árnyékból, mint a kormányuk” – írták.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 04. 07:17
Azért nem szavazzátok meg az ügynöktörvényt….szégyelld magad,csabika!
Tara Verde
2024. február 03. 18:49
No country for agents
Valodi
2024. február 03. 17:54
Az uralkodó család tagjainak a DNS-ében van a "fenntartható alkalmazkodás": "2010 óta az egész ország látja a jövőjét - elkezdtünk hinni abban, képesek vagyunk megváltoztatni a világot, de legalább is a saját világunkat”. (Orbán Viktor) "Egy egész nemzetre, milliókra fogunk hatni, nemcsak Magyarországon, hanem Európában. Nem Felházként, hanem Jézus követőiként” – hangzott el csütörtök éjjel a keresztény ifjúsági szervezet rendezvényén. A szervezet szerint Magyarországon nagyobb és dicsőségesebb dolgok jönnek. Nagyobb, mint az, hogy ezer éve felvette a kereszténységet Magyarország, nagyobb, mint a reformáció. A folyamatok pedig Európára is hatással lesznek." (Orbán Gáspár) Nagypapa meg kuncog a hatvanpuszthay könyvtárterem sarkában: "Az állambiztonság számára különös garancia Viktor édesapjának, Orbán Győzőnek, a Kádár-rendszer őszinte és megbecsült hívének személye. Társadalmi fejlődésünkről alkotott véleménye következetes kommunista, amely érezhető gyermekei tudati nevelésében is.”
alexandrosz-2
2024. február 03. 13:54 Szerkesztve
Nem kellenek ide ügynökök, míg a szarrá zsarolt gyáva vétótlan köpcös geci csicska bármilyen szart megszavaz, amit a komisszárok a pofájába tolnak. Nem azt kell figyelni, amit hazudozik, hanem azt, amit csinál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!