Exkluzív: visszafordított gépen rekedt munkatársunk rokona, mutatjuk a Budapestről indult járat kálváriájának részleteit

2024. január 05. 08:12

A pilóta nem sokkal a felszállás után jelezte a problémát.

2024. január 05. 08:12

Felszállás után nem sokkal visszafordult a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre a francia légitársaság Budapest – Párizs járata január 5-én, pénteken reggel – írta meg az AirPortal.hu.

Kiderült: munkatársunk rokona is a gépen utazott volna Franciaországba.

Kollégánknak sikerült kapcsolatba lépnie rokonával, aki a visszafordított gépen utazott volna Párizsba. Mint a visszafordított gép korábbi utasa fogalmazott:

időben felszálltunk, de nagyjából 10 perc után egy hangos pukkanást hallottunk, mintha villámlott volna. Utána nagyon alacsonyan repültunk végig, tettünk egy kört és újra leszálltunk Budapesten”

– írta meg munkatársunknak üzenetben hozzátartozója.

Gyorsan intézkedtek a reptéren

Lapunk információi szerint a kényszerleszállás után az utasokat arra kérték, vegyék fel bőröndjeiket, így vélhetően újra be kell csekkolniuk majd. Kiderült az is:

a magyar repülőtér munkatársai professzionálisan kezelték a helyzetet.

Gyorsan intézkedésüknek hála munkatársunk rokona 9 óra 40 perckor Párizs helyett Zürichbe repül, majd onnan folytatja tovább útját a tengerentúlra.

Nyitókép: Shutterstock

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. január 05. 10:54
Miért akart Párizsba menni, a mandi munkatársa nem szólt neki, hogy ott már mindenki IS arab és megbasszák.
Átoperált Kiscsoportos
2024. január 05. 10:48
Kolhozcselédek, Huszárnindzsák, Háztáji Közjószágok, Ruszkiszopó Elvtársak! Siker !!! ...Siker !!! ...Siker !!! ...Siker !!! "Kétmilliárdos vasútállomás-felújítási programot indított két éve a MÁV, melynek a kulturált és modern utazókörnyezet megteremtése volt a célkitűzése, csakhogy ez hat településén egyelőre nem jött össze. Ezeken a helyeken ugyanis gyorsan ledózerolták a régi állomásépületeket, hogy új utasvárókat építsenek, de még most, a téli fagyok idején is a szabad ég alatt várakozhatnak az utasok, mert a beruházásokat el sem kezdték. Közbejött a kormányzati beruházási stop, aztán minden úgy maradt. "
powerage
2024. január 05. 10:24
"Kiderült: munkatársunk rokona is a gépen utazott volna Franciaországba." Ez a Józsi volt? Tudjátok, a Béla unokabátyjának féltestvére, aki hentes? Elképesztő. Bohózat ez, nem hírportál.
Obsitos Technikus
2024. január 05. 10:07
Az utas a gépen berekedt. Hideg van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!