Demszky Gábor hatalmas öngólja ránthatja a mélybe Karácsonyt

2024. január 25. 12:59

Demszky olyan nagy terhet tett Karácsony Gergely nyakába, ami könnyen a mélybe ránthatja a főpolgármestert.

2024. január 25. 12:59
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Demszky Gábor volt a KlikkTV Tíz című műsorának a vendége. Úgy látszik, hogy az egykori főpolgármestert is reaktiválták az egyre aggasztóbb hibákat elkövető Karácsony Gergely pozíciójának megőrzése érdekében. A Lánchíd felújítása körüli botrány, a Geri-karók, illetve a meggondolatlan járatritkítások megtépázták a főpolgármester népszerűségét, ezért előhúzták a kalapból Demszkyt, hogy próbálja meg egyengetni jelenlegi utódjának az útját. A bukott SZDSZ egykori erős embere, sokak szemében Budapest tönkretevője nem is volt rest, kiállt Karácsony mellett, de súlyos hibát követett el.

A következőket mondta:

– Karácsony Gergelynek nagyon jó esélye van azért, amiért engem ötször megválasztottak. (…) Budapest polgármestere – az én véleményem szerint – az ország második embere, nem a közjogi státusa miatt, hanem a tényleges hatalma, befolyása, nemzetközi elismertsége, rangja miatt (…).

Ezzel az önfényezésből adódó, túlzó kijelentésével Demszky olyan nagy terhet tett Karácsony Gergely nyakába, ami könnyen a mélybe ránthatja a főpolgármestert, hiszen nagyon rosszul végzi a munkáját, botrányok sora kíséri a működését, és ráadásul a felelősségvállalás nem éppen a legerősebb tulajdonsága.

Gábor, ez bizony hatalmas öngól volt.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajnóczi Kristóf
2024. január 26. 09:01
Jajj, hogy néz má' ez ki, meg a haja is milyen má'...
Palatin
2024. január 25. 22:52
RADNÓTI, MÁRTIR KÖLTÖNK BIZTOSAN NEM SZAVAZNA KARÁCSONYRA Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
nemecsek-3
2024. január 25. 19:36
Ennyi év után lecsitulnak a kedélyek, mondjon valaki indulat nélkül olyat amivel Demszky beírta a nevét azok közé akik Budapest történelmében valami maradandót alkottak. .....na jó, maradjunk ott, hogy valamit alkottak.
Tommaso
2024. január 25. 18:58
A FIDESS főpolgármester- jelöltjének a világon senki nem tud ártani. Még a világ leggonoszabb élőlénye sem. Legábbis márcziusig nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!