Csintalan Sándor szerint a NER azzal bünteti, hogy a lakhelye melletti trafikban direkt nem árulnak olyan cigarettát, amilyet ő szív

2024. január 13. 14:49

Ismét érdekes történetek hangzottak el a legújabb Kötöttfogásban.

2024. január 13. 14:49

Csintalan Sándor, Konok Péter, Balogh Gábor és Dévényi István beszélgetett Pörzse Sándor műsorvezetése mellett a legújabb Kötöttfogásban. A műsorban szóba került többek között, hogy nem engedték föllépni Somogyi András humoristát Kiskőrösön, valamint beszéltek a Németországban kialakult gazdatüntetésekről is.

A nemrég az MSZP-be belépett Csintalan a műsor egy pontján egy kifejezetten érdekes történetet osztott meg. Az újságíró azt állította, hogy ahol ő lakik, ott van a környéken egy trafik, ahol azért nem lehet egy bizonyos fajta cigarettát venni, mert ő azt veszi. 

Ezt is ajánljuk a témában

Csintalan szerint megmondták azt, hogy azt a fajta cigarettát, amit ő szív, azt oda nem lehet vinni. Ezt követően elmondta, hogy a mostani politikai elitet alkotó emberek, honnan tanulták ezt a fajta elnyomást, viselkedéskultúrát, habzsolást, dőzsölést, kivagyiságot. 

Erre Dévényi István félbeszakította Csintalant és megjegyezte, hogy szerinte azt nagyon egyszerű megtanulni, ugyanis „ha hajbókol a nép, és dől a lé, akkor a hatalom megvan”. Csintalan erre úgy reagált, hogy ezek mind a tehénszar mellől jöttek, ahonnan ő is, és ő nem ezt tanulta a nagyszüleitől.

A videót a lenti lejátszón tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
optimiska-2
2024. február 24. 18:07
Ha tudnám, mit szeret a Csintalan, én sem árulnám. Ha a kenyeret szereti, biztos birkagyomrot árulnék csak azért is! Nem csodálkozom, hogy szegény ilyen buta, hiszen politikus volt az is ellenzéki.
Same
2024. január 14. 16:31
Erre szokták mondani. Ülj le fiam 1-es!
SCsá
2024. január 14. 16:19
Te Nagyon Hülye
röviden
2024. január 14. 15:44
Nem akartam elhinni, végig kellett hallgatnom negyed órát ebből a beteg társalgásból, és tényleg el bírta mesélni. Miatta nem lehet, szóltak. Idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!